Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +81
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierz
Wilkbardzonijaki +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam w bliskiej rodzinie młode małżeństwo i na podstawie obserwacji ich jestem w stanie zrozumieć też drugą stronę i niechęć kobiet do beciaków.
Chłop w tym związku nie wie nic.
On nie potrafi wyrazić swojego zdania.
Na jaki kolor pomalujemy ściany? Na jaki ty byś chciał? Nie wiem.
Która zmywarkę kupić? A czy B? Nie wiem.
Jakie auto kupimy? Nie wiem.
Na impreze bierzemy wódkę A czy B czy może wino? Nie wiem.
Od codziennych zakupów przez ważne życiowe decyzje. Nie wiem.
xD
Cieżko się dziwić kobiecie, że z czasem narastwa w niej frustracja, zmęczenie i poczucie ze właściwie ze wszystkim jest sama, a mąż to kolejne duże dziecko.
#blackpill
#zwiazki
#logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
- baba męczy chłopa pytaniami o pierdoły, a chłop wchodząc w związek naturalnie oddaje mało istotne tematy (najczęściej rzeczy z domeny kobiet) kobiecie. dlatego jak baba pyta jakiego koloru kubek powinniśmy kupić to facet na ogół ma chęć odpowiedzieć: nie wiem/obojętnie/jak chcesz.
@czescmampytanie: najczesciej tak, ale mozliwe tez, ze z powodu kompleksów i leku przed przuceniem bedzie te same metody stosowac wobec Oskarka, ktory realnie ja kreci. Potem klsaycznie jak on sie zacznie uginac to go zostawi XD
@Eugeniusz_Zua: pewnie ta. ogólnie temat się tak przeplata ze wszystkim że ciężko go składnie opisać w jednym poście żeby czegoś nie pominąć. najważniejsze jest to aby facet zdawał sobie sprawę z tych mechanizmów i reagował odpowiednio, a nie dawał wciskać sobie winę albo frustrację.
I co można z tego wywnioskować?
Otóż wniosek jest taki że to kobiety mają ogromny wpływ
Albo laska jest tak absorbująca przestrzeń w związku, że facet przeszedł w tryb wyebane i pyka se już dawno inną na boku.
Albo jest tak bardzo bezstresowo wychowany przez rodziców, że mama robiła w tym domu wszystko: od malowania obrazków na plastykę po składanie pierwszego CV xd
@mirko_anonim: większość kobiet kastruje swoich facetów lub nie daje im szansy sprawczości. Mało która kobieta próbuje nakręcić męskość u swojego faceta. Moja to robi, większość nie. Za to przywalają się o pierdoły i to w taki sposób, że wychowany na miłego faceta, typ nie wie co ma