Wpis z mikrobloga

✨️ Zagadki wokół Iwony Wieczorek: Nagrane w klubie dwa miesiące przed zniknięciem
Jak wytłumaczycie to że Iwona Wieczorek jest na nagraniu z klubu 2 miesiące przed wydarzeniem, do klubu do którego rzekomo poszła pierwszy raz w życiu w dniu wydarzenia, co sama potwierdziła oraz jej matka. Dodatkowo ochroniarzem był Bolo z którym Iwona nie utrzymywała relacji, sam też zaprzeczył żeby mieli prywatne kontakty a jednak rzekomo miała jego nr tel?

#iwonawieczorek #teoriespiskowe #polska

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Zagadki wokół Iwony Wieczorek: Nagrane w klubie dwa miesiące przed ...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: moim zdaniem matka mogła nie mieć rzeczywistych informacji o tym czy jej córka bywała w danym klubie czy nie. Jeśli chodzi o numer do Bola, to mam teorię, że kiedy Paweł przyszedł po kryjomu kasować z kompa wiadomości, to na karteczce zapisał sobie jego nr ponieważ konsultował z nim być może jakieś rzeczy związane z tą akcją z drugiego telefonu (miał kart kilka czy nawet kilkanaście więc nie miał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopie, wrzucasz ponad 4 minuty nagrania tłumu w klubie, twierdzisz, że widzisz tam IW, to chociaż podaj czas kiedy na nagraniu ona rzekomo się pojawia według ciebie.
  • Odpowiedz
@Grand_Duke: tak, widziałam te dwie postacie po przeczytaniu komentarzy, ale one nie stoją w oświetleniu (w przeciwieństwie do tej parki przy scenie) i nie ma szans na rozpoznanie bo jest zbyt kiepska jakość nagrania. Natomiast teoria, że to IW z mamą, wydaje mi się wyjątkowo idiotyczna.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co do telefonu do ochroniarza to prawdopodobnie podrzucił ja któryś z jej znajomych który przyszedł do niej na chate i czyścił jej komputer

ona zostawiła klucze znajomym i oni byli w mieszkaniu iw niedługo po jej zaginieciu

mowa jest o tym w załączonym wywiadzie, tak samo o tym że jej matka odkrywa jakaś ilość gotówki uznana za dużą w przypadku osoby która nie pracuje
mkorsov - @mirko_anonim: co do telefonu do ochroniarza to prawdopodobnie podrzucił ja...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Iwona była wyraźnie niższa od przeciętnej w jej grupie wiekowej, co widać na zdjęciach ze studniówki. Ta dziewczyna wydaje się nawet wyższa od osób obok, chyba że tam same maluchy wywijały. Ten watek można odpuści. Wątek Zatoki Sztuki i towarzystwo wokół został przez prokuraturę odłożony ad acta. Paweł też już nie jest na radarze. Ktoś wstawił dla clicbajtoów albo z nudów.
  • Odpowiedz