Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni powinni być bardziej aktywni w życiu społecznym?
Obserwując #niebieskiepaski zwłaszcza w internecie zauważyłem że za bardzo zajmują się głupotami, sporo narzekają i brak jest konkretnych działań. Spójrzcie na kobiety którym zazdrościcie życia. One zawsze wymyślą jakieś podróże, wyjścia na miasto, drineczki z koleżanką - to są działania proaktywne, socjalizujesz się, zbierasz dośiadczenia, wspomnienia, może nowe znajomości. Potem jesteście zdziwieni czemu kobiety zawsze kogoś poznają, no bo właśnie coś robią, nie siedzą w domu. Topowa aktywność chłopów tutaj na tagu to pójście do biedronki albo do żabki i gierki w domu. Potem zdziwieni że kobiety mają lepiej.

#rozowepaski #przegryw #samotnosc #blackpill #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: byku tutaj 99% na tagu #przegryw zarabia 4 k na rękę i musi za to wynająć mieszkanie nie mamy pieniędzy na podróże czy na drineczki na mieście zresztą z kim mamy chodzić na drineczki na mieście jak nie mamy znajomych+jedyny kołchoz w promieniu 30 km odemnie to praca po 12 h dziennie na czterobrygadowce więc np ja bym nie miał siły i czasu na takie rzeczy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustępliwy-pomysłodawca-84: Jestem kobietą i jakoś nie lubię się socjalizować, tym bardziej że większość takich znajomości jest strasznie powierzchowna i trzeba uważać, co się mówi. Laski strasznie się nawzajem obgadują. Zwłaszcza jeśli jesteś ładną kobietą, to inne kobiety podświadomie ciebie nie lubią, o czym się przekonałam.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zaradny-innowator-16: @kapitanbiedapl skoro już i tak wynajmujesz mieszkanie to czemu siedzisz w pracy za 4k oddalonej o 30km. Inna sprawa dlaczego nie masz uprawnień do wykonywania jakiegoś zawodu jako specjalista? od układania płytek, przez tirowca i spawacza po inżyniera. Ktoś miał za ciebie zdobyć ci zawód? Bo jeśli nie trzyma cię dom, znajomi, rodzina, ani dobra praca to czemu siedzisz w jednym miejscu? zamiast się ruszyć i iść po swoje?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pracowałem w różnych zawodach jak właśnie spawacz czy budowy i z każdej wylatywałem max po miesiacu bo mam dwie lewe ręce i się nie nadaje do prac "technicznych"? Z nauką też mi średnio szło w szkole więc nie mam matury prawo jazdy zabrane na 3 lata a robiłem je chyba z 5 lat więc boję się pomyśleć co by było jak bym poszedł na C+E ? Obecnie przez depresję
  • Odpowiedz