Wpis z mikrobloga

✨️ Czy bogactwo wpływa na zdrady?
Myślałem, że Bill Gates to porządny chłop, a też ru$hał jakieś szony. Czy każdy bogacz zdradza żonę? Czy jakbyście mieli odpowiednio dużo kasy to też byście tak robili?

#s--s #s-x #epstein #gates #billgates

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wątpię. 3/4 z nas doświadczyło biedy więc pewnie żyli byśmy na jakimś lepszym poziomie ale cenilby sb każdy spokój czy czas

Lepsze auto dom ubrania kosmetyki jedzenie ew czas na hobby
Takie coś mogą wpaść ludzie co żyją codzinnie dobrze i ciągle im malo

Zmieniałem pracę i przez chwilę chciałem kupić lepsze auto ale w sumie moje się nie psuje a nowe to będą dodatkowe koszta i odpuściłem sb
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mnie rozbraja że patent z burdelem-honeypotem na wpływowych miliarderów, polityków czy innych decydentów jest tak oczywisty i kliszowy, a pomimo tego się sprawdza i jest po dziś dzień stosowany z niemałym skutkiem. A ci wpływowi, znani i zamożni ludzie się na to łapią, a na pewno w jakimś stopniu zdają sobie sprawę że ktoś będzie chciał mieć na nich haki, kompromaty i trzymać ich za wora, a dają się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdolny-sojusznik-82: to nie od kasy zależy, po prostu łatwiej trafić takich milionerów, bo nieczystymi zagrywkami łatwiej pomnażać kasę, muszą innych wykorzystywać.

Uczciwy i honorowy częściej zostanie biedny. Oczywiście nie każdy biedny jest uczciwy, więc dając losowemu kasę efekty będą różne.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz