Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: "Problemem przegrywów jest to że zamiast wziąć się do roboty i pracować na swój sukces to zajmują się takimi pierdołami"

Widzicie? Weźcie się do roboty i zmieńcie swój ryj i urośnijcie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: taka przypadłość młodych ludzi wychowanych w dobrobycie, zawsze ktoś inny jest winny. Ja jestem ofiarną, człowiekiem któremu los rzuca pod nogi kłody.
To co nie pasuje do narracji jest odrzucone bo mentalność ofiary mocno.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Dziwić się że demografia słaba jak dorosłe chłopy zajmują się jakimiś blackpillami?

Ilu ludzi w Polsce zajmuje się takim nurtem naukowym nie licząc paru wykopków i kilku Oskarków z tiktoka?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zdecydowany-pionier-16:

Ludzie, nawet jakby to była prawda to po co marnować na to czas?

A na co mam marnować czas twoim zdaniem jeśli jest to prawda? Jeśli jest to prawda, to i tak mnie żadna nie będzie chciała (o czym się przekonywałem za każdym razem). Więc teraz powiedz mi nauczycielu życia, na co mam przeznaczyć czas? Ucz mnie mistrzu!
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdecydowany-pionier-16:

Tylko że gdy chłop zapracuje w końcu na ten sukces, to baba będzie chciała się związać z jego sukcesem, nie z nim.

@Choupochuop: chuopie… skończyłem uniwersytet warszawski, mieszkam w warszawie, pracuje w it, a i tak żadna mnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: z pół roku obiecuję że zajmę się bardziej profesjonalnie Blackpillem i zawsze stwierdzam że nie chce mi się zajmować nihilizmem, gejostwem i mainstreamem. O wiele lepiej operuje mi się w temacie gdy skupiam się na Bluepillu, psychologii analitycznej, Jungu i popkulturze. Bluepill widzę podobnie jak Blackpill tylko Bluepill określam jako to czym kultura i media faszerowały nas od początku a Blackpill stwierdza podobnie - miej hajs, fejm i wygląd
  • Odpowiedz