Aktywne Wpisy

32cm +681
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

w każdym razie, leki anty psychotyczne zostawiam
W temacie neuroleptyków mam zdanie jak @10129. Po samych dawkach nasennych tylko śpię i później źle się czuję parę dni.
Proszę Cię, nie kombinuj po forach, to tylko Ci zaszkodzi. Leki to ostateczność. Idź normalnie do psychiatry i opisz co i jak, normalny psychiatra zrozumie Cię doskonale i nie będzie miał problemu z wypisaniem alproxu na sytuacje kryzysowe, raz na pół roku wypisać pacjentowi to nie ma praktycznie żadnego ryzyka, halo. Nie słuchaj gości co próbują różnych specyfików i miksów, zdrowie masz jedno.
pregabalina w dużych ilościach - idzie dostać na e-recepte 75mg 56 tab x 3 bez historii w ikp jak kit wciśniesz
ewentualnie apoteka -> 17-25 zł na antidol -> wiadomo co zrobienie z paracetamolem (usunięcie go z całego blistra 10 tabletek) -> masz chill i w------e po antku, ale to z deszczu pod rynne