Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SzubiDubiDu +17
Ja mam jedno pytanie: CO SIĘ STAŁO Z DEMOGRAFIĄ WŁAŚCICIELI BMW?????
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
źródło: beemiarze
Pobierz

Wyjaśni mi ktoś logikę różowej, która pisze pierwsza po spotkaniu (jeszcze tego samego dnia), ale zaraz poźniej zaczyna mniej entuzjastycznie odpisywać? Wcześniej dużo inicjowała i zadawała sporo pytań, a teraz niezbyt. Gdzie tu logika? Jeśli nie jest zainteresowana to po co pisała pierwsza?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #relacje #podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: znudziłeś się jej. Wśród 2137 wiadomości na portalu rżnięciowym znalazła kogoś bardziej interesującego od ciebie, ty nudziarzu (= wyższego i przystojniejszego)
Czasami laska może być chwilę po rozstaniu i nagle jej ex wchodzi w grę i tu prawie zawsze będzie miał przewagę. Może też nagle jej się odwidziało coś i jednak nie chce.
Różne są rzeczy, może jeszcze zacznie chętniej pisać, ale lepiej póki co traktować
Chłopie! Chcesz poznać babę? No, żadne tam romantyczne plaku plaku
tylko
musisz
Traktuj to jako spotkania koleżeńskie, jak zostaniesz wybrany, to będziesz o tym wiedział.