Wpis z mikrobloga

✨️ Pokonałem lęk przed kobietami - czy mam jeszcze szansę na miłość?
łaśnie pokonałem swój lęk przed kobietami w wieku 26 lat. Myślicie że mam jeszcze czas na znalezienie kogoś sensownego bez dzieci?
#wychodzimyzprzegrywu #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zbyt ogólne pytanie.
Jaki wzrost/waga
jakie zarobki
czy miasto wojewódzkie
dynamiczny czy cichy
czy dbasz o cerę, zęby, wlosy - czy dorbze wygladasz.
Ostatnio była fotka jak gość dupcy laskę 20 lat a on ma 40, nie majac stałej pracy - także wszystko można załatwić. Ale trzeba baaardzo dużo pracy włożyć w siebie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdolny-fanatyk-63: Pewnie, że tak. Teraz jak najwięcej rozmawiaj z nimi w kompletnie niezobowiązujący sposób, z jak największą ilością, w różnym wieku, żeby nabyć luzu w rozmowie, bo jak spotkasz akurat taką, która ci się spodoba z wzajemnością to będziesz już umiał utrzymywać nie tylko rozmowę, ale relacje z kobietami. (po wykopowemu- nabierzesz dynaminy)
Statystycznie również podnosisz swoje szanse. Jeżeli rozmawiałeś na luzie z 1500 kobietami to znajdziesz partnerkę z większym prawdopodobieństwem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pomyślny-anonim-33: a czemu/w jakim sensie się ich bałeś? Kontakt był już od przedszkola i większość obsługi to kobiety, więc ciągle ma się styczność. Zwykły ludź. Jedynie kiedyś na początku znajomości z jedną, którą wyjątkowo polubiłem, się trochę stresowałem.

Wszystkie inne traktowałem jak każdego innego. Ale to nie ma przełożenia na związek, przy takim ogólnym podejściu sam się nie zrobi. Więc brak lęku to jeszcze nie to, jeśli celem jest związek.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz