Aktywne Wpisy
P4ncak3 +14
#pytanie #wroclaw #a-----l
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić
Przyjechałem do Polski, do Wrocławia i robię wieczorem zakupy, kupuje sobie dwa piwa do filmu na wieczór i co? Blokada. Podchodzi Pan "Jest po 22h, Pan juz nie kupi". Ale jak to? To nie jest ograniczone do centrum i zabek? Nawet jakiś market na psim polu (niewroclaw btw) nie może mi sprzedać alkoholu bo parę typków drze mordę w rynku? I tak samo mam zanosić

Wrzucam zanim ktoś znajdzie na IG. Poobrażajcie, zwalcie i można się rozejść.
źródło: 1000019272
Pobierz

łaśnie pokonałem swój lęk przed kobietami w wieku 26 lat. Myślicie że mam jeszcze czas na znalezienie kogoś sensownego bez dzieci?
#wychodzimyzprzegrywu #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Jaki wzrost/waga
jakie zarobki
czy miasto wojewódzkie
dynamiczny czy cichy
czy dbasz o cerę, zęby, wlosy - czy dorbze wygladasz.
Ostatnio była fotka jak gość dupcy laskę 20 lat a on ma 40, nie majac stałej pracy - także wszystko można załatwić. Ale trzeba baaardzo dużo pracy włożyć w siebie.
Statystycznie również podnosisz swoje szanse. Jeżeli rozmawiałeś na luzie z 1500 kobietami to znajdziesz partnerkę z większym prawdopodobieństwem
Wszystkie inne traktowałem jak każdego innego. Ale to nie ma przełożenia na związek, przy takim ogólnym podejściu sam się nie zrobi. Więc brak lęku to jeszcze nie to, jeśli celem jest związek.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰