Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: mam takie koleżanki, ich problem polegał raczej na bierności i braku otwartości. jedna zakochała się bez wzajemności w koledze ze szkoly, już w podstawówce i tak jej to banie przeryło, że już na etapie 20+ była zgorzkniała; druga jest frajerką, która zamiast na studia poszła do roboty, bo tak kazali rodzice bo pinionżków brakowało. czemu frajerka? bo rodzeństwo postawiło na swoim i pokończyło studia i pozakładało rodziny, a ona
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przepraszam, ale czego chcesz? Miec chupa, zeby miec chuopa?

W tym wieku sa tacy co sie wlasnie rozwodza, potem ogarniaja i zakladaja lepszy zwiazek. Albo nie ogarniaja i zakladaja taki sam, na tych samych bledach.

I wtedy Ty wchodzisz cala na bialo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czy jest sens szukać jeszcze kogoś jak się ma 35 lat i jest dziewicą?

Oczywiście, że jest sens. Ani wiek, ani zerowy przebieg nie ma na to wpływu. Liczy się to, czy tego chcesz.

Nie mam już nadziei, każdy chce młodszej, więc bardziej mój wiek nawet niż to dziewictwo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zawsze jest sens szukać tym bardziej, że teoretycznie jest wam jako płci łatwiej, o czym mówią wszelkie statystyki, kobiety ogólnie inaczej, nieco lepiej znoszą samotność niż mężczyźni, ponadto dziewictwo to dziś u Pań największa z zalet w dobie masowej rozpusty, nie wiem czy chodzi o tę samą mirabelkę, z którą pisałem, ale mówię ogólnie i nie wiem, czemu mój wpis poprzedni znikł, byłem w chwilowym, platonicznym raczej związku z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Konradoslawomiroslaw

Może każdy chce młodszej, ale zazwyczaj te oczekiwania są weryfikowane przez rzeczywistość i sytuację na "rynku świń". Wiek to jest jedna z wielu składowych naszej wartości na rynku matrymonialnym i wydaje mi się, że wyolbrzymiasz jego znaczenie.

Myślę że jednak nie, bo nie raz słyszałam że gdybym była młodsza to bym był z tobą w związku, albo że nie urodzisz mi dzieci. Co do rynku to bym
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @noonchodzewsciekly

Teoretycznie może i łatwiej, ale żeby się dopasować to też trudno. Pewnie chodzi Ci że kobiety mają więcej interakcji i szans niż mężczyźni. Przykro mi że nie wyszło Ci z tą kobietą, ale jak sam widzisz ciężko się dobrać bo z czasem różnicę wychodzą i związek się sypie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz