Aktywne Wpisy

CzekoDonut +156
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +334
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

W tym wieku sa tacy co sie wlasnie rozwodza, potem ogarniaja i zakladaja lepszy zwiazek. Albo nie ogarniaja i zakladaja taki sam, na tych samych bledach.
I wtedy Ty wchodzisz cala na bialo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Oczywiście, że jest sens. Ani wiek, ani zerowy przebieg nie ma na to wpływu. Liczy się to, czy tego chcesz.
Myślę że jednak nie, bo nie raz słyszałam że gdybym była młodsza to bym był z tobą w związku, albo że nie urodzisz mi dzieci. Co do rynku to bym
Teoretycznie może i łatwiej, ale żeby się dopasować to też trudno. Pewnie chodzi Ci że kobiety mają więcej interakcji i szans niż mężczyźni. Przykro mi że nie wyszło Ci z tą kobietą, ale jak sam widzisz ciężko się dobrać bo z czasem różnicę wychodzą i związek się sypie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord