Wpis z mikrobloga

@SpeedTemplar:

Teraz już mniej... ale jednak jeśli ktoś chce się odnaleźć w mundurowych to musi być dynamiczniakiem.

Dla przegrywa c+e ale z dużą wadą moze nie przejść badań. Jeszcze jak przez urząd robione to badania są na poważnie...

Chyba najlepsze wózki na magazynie gdzieś.
  • Odpowiedz
@FiksQ:

Jak chce zostać kierowcą bo ma takie zacięcie by jeździć samochodem a myśli o c+e to nawet bym się nie zastanawiał.

W roku z 3-4 miesiące robię kurierkę i jest spoko. Krótkie kółka i powrót do chałupy. Zwykle 5-6 godzin. Bajka. A dniówka normalna wpada.

Na busach nie wiem jak to jest - żaden z moich znajomych tego nie robi, no ale w mediach się sporo naczytałem o kurierach
  • Odpowiedz
@SpeedTemplar: Srobing. Ludzie jak wszędzie, byś się zdziwił ilu mundurowych siedzi na wykopie i dla ilu okazało się to doskonałym wyjściem w sytuacji, gdzie myśleli, że niczego nie są w stanie robić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
organizacyjny-kronikarz-37: @kwiat_pustyni626 Dzieki kolego za rady. Zaciecia jakiegos duzego do C+e nie mam tak sobie pomyslalem co w mojej sytuacji moge zrobic i to mi przyszlo na mysl, tylko nie wiem czy bym sobie poradzil bo tak jak pisalem w poscie mam bardzo male doswiadczenie na B a co dopiero taka ciezarowke prowadzic :D Wiec chyba te wozki widlowe zostaja bo co innego?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz