Wpis z mikrobloga

✨️ Uwaga na oszustwa związane z Real-Debrid
#realdebrid #stremio #torrentio #torrent

mircy, uwazajcie z real-debrid. naczytalem się tu ostatnio pochwal więc na luzaku kupiłem subskrypcje na miesiąc na próbę używając mojej normalnej karty - przez Google pay na kompie. wszystko działa jak trzeba, tutaj nie ma zastrzeżeń, ale na następny dzień miałem z d... transakcje której nie robiłem, na szczęście przez dwuetapowe uwierzytelnienie odrzucona i zamrozilem płatności online z karty. dwie godziny później kolejna próba z jakiegoś betfred na wyższą kwotę. jestem na 100% przekonany że ten wyciek jest związany z płatnością za RD, widziałem na Reddit że ludzie już w przeszłości zgłaszali takie sytuacje, ale użytkownicy oczywiście są na totalnym wyparciu i to na pewno konkurencja klamie bo oni od kilku lat nie mieli problemów. uważajcie i używajcie jakichś bardziej bezpiecznych metod płatności. mogłem spróbować z wirtualną karta revoluta czy coś, ale urwa uznałem że skoro to taki sprawdzony i chwalony dostawca to luzik. uczcie się na mojej glupocie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @HaPPe: nie twierdzę, że sam real debrid jest tutaj winny - stwierdzam fakt, że dzień po płatności ktoś pozyskał dane mojej karty i próbował na nią robić transakcje. co ciekawe, nie robiłem żadnych płatności przez niemal tydzien poprzedzajacy zakup subskrypcji.
ta bramka płatności wyglądała dziwnie, ale może to dlatego, że była w euro i jak mniemam z Francji. zaznaczyć też warto że nie wklepywalem danych
  • Odpowiedz