Aktywne Wpisy
bulba1605 +74
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
Nacho_Libre +2
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Pytanie do nieśmiałych #niebieskiepaski
Czy chcielibyście, żeby zagadała do was kobieta, czy odebralibyście to jako przejaw desperacji?
#logikaniebieskichpaskow #pytaniedoniebieskichpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Wolne różowe to tylko te, które czekają aż on zagada, ale nie robią nic w kierunku, żeby wiedział, że ma to zrobić.
Aha i warto przypomnieć przy okazji: to kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Chcesz do kogoś zagadać, gadasz. Płeć bez znaczenia. Nie ma nic nienormalnego w odezwaniu się, dopóki nie zaczniesz przeginać i czegoś nie odwalisz. Propozycja kawy / piwa / treningu czy co tam w twoim środowisku akurat się stosuje nikogo nie zdziwi. Jak będziesz
Jeżeli ta dziewczyna:
1) nie piła by alkoholu
2) nie paliła
3) nie ćpała
4) była
Jeśli głośna ekipa obcych lasek zagada "czy chcę dziewczynę, bo tu koleżanka chętna", to uznam, że sobie robią jaja.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰