Aktywne Wpisy

cheture +13
jakie macie plany na piątek wieczur

krolowa_lodu +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy komuś realnie udało się poradzić sobie z problemem z szczekającym psem u sąsiada? Klasyka - sąsiadka wychodzi do pracy (albo zmiana poranna, albo popołudniowa) to pies szczeka przez około 10h z drobnymi przerwami. Pies duży, słychać to tak jakby mieszkał u mnie, kompletnie nie da się funkcjonować. Jest to mieszkanie wynajmowane przez kogoś, ja jestem wlascicielem swojego. Dzwonilem do spoldzielni z prosba o kontakt do wlascicielki mieszkania - obiecali ze dzwonili do niej i sie ze mna skontaktuje (nie moga mi podac jej danych, numer telefonu), poki co cisza. Rozmawialem z ta sasiadka raz , w skrocie- twierdzi ze to normalne ze pies szczeka i mam pecha ogolnie, ona z tym nic nie zrobi (xd). Jestem w stanie pobujac sie z jakimis sadami, poniesc jakies koszta, jestem otwarty na kazde rozwiazanie. Jak to bylo u Was, komus sie udalo poradzic z tym jakos i moze sie podzielic jak? Dzieki
#sasiedzi #psy #pies
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
podstawą do działania jest Art. 51.§1 Kodeksu wykroczeń "Kto krzykiem, hałasem, alarmem lub innym wybrykiem zakłóca spokój, porządek publiczny, spoczynek nocny albo wywołuje zgorszenie w miejscu publicznym, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny"
jeżeli administracja nie podejmie działań i lub będą one nieskuteczne (co już mówisz miało miejsce bo cię zlali) to
w pierwszej kolejności zadzwoniłbym do dzielnicowego, on ci powinien doradzić co powinieneś zrobić w sytuacji, gdy upomnienie od administracji nie pomogło, ani osobista rozmowa z najmującym.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰