Aktywne Wpisy
codziennaKasia +56
Ceny starych domów w miastach wojewódzkich zwariowały kompletnie.
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
Sam mieszkam na zadupiu w nowym domu. Dzięki pracy zdalnej mogę sobie na to pozwolić (żona też częściowo zdalnie).
Ale coraz częściej spoglądam tęsknym wzrokiem za tymi osiedlami domków gdzieś na obrzeżach wojewódzkich z szybkim dojazdem do korpo mordorów, przedszkoli, sklepów, z całą tą infrastrukturą, cywilizacją. Też głównie ze względu na dzieci.
I
źródło: image
Pobierz
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
źródło: IMG_9750
Pobierz

Cześć, pytanie do mirków i mirabelek odnośnie zmagania się z otyłością. Z tej strony baba, u której narządy wespół z hormonami zrobiły sobie niezłą imprezę. Ale cut to the point - udało mi się koniec końców zrzucić całą, hehe, masę. A było tego sporo, bo 47 kg. Fizycznie czuję się znowu świetnie.
Niemniej został mi podbródek, który mi mocno utrudnia życie psychiczne :( Wiem, że cuda nie istnieją, ale może ktoś z Was miał podobny problem i mógłby się podzielić doświadczeniem - jak go zredukować?
#otylosc #nadwaga #cwiczenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Masz kilka opcji, które mogą ci pomóc:
- zastrzyki enzymatyczne, lipaza
- modelowanie za pomocą fal radiowych, najlepiej zastosować obie opcje.
@MonsieurLaBoule raczej tłuszcz. Jak wystawię twarz do przodu, to jest ok, ale niestety na zdjęciach wychodzi to dziadostwo.
@Doktor_Proton niestety nie stać mnie na takie luksusy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
nie wiem co dla ciebie jest luksusem, zabiegi oscylują w granicach 300-500 zł. Jeśli nie możesz teraz to odkładaj do skarbonki.
Nie spalisz punktowo tłuszczu, możesz dalej redukować dietą.
Poszukaj sobie na YT "Face Yoga"