Aktywne Wpisy

Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

PolnyBestiowicz +129
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz

Gdybyśmy mogli tylko znaleźć jakiś wspólny mianownik w tym wszystkim? Może to że te pary, rzekome "minimum" wygląda jak wygląda i nie musi nic robić bo takich panien ma na pęczki + że to działa? A same komplementy oprócz tego że "wychodzą nosem" to oczywiście wcale nie podbijają poczucia własnej wartości i ego do niebotycznych rozmiarów? No ciekawe skąd się statystyki wzięły że kobiety
I właśnie głownie przez taki tok myślenia który nadali rodzice i propaganda mnóstwo ludzi umrze bez rodziny, nie jest to nic personalnego ale jest mnóstwo ludzi którzy całe życie żyli nie swoim życiem tylko czyimś innym np. rodziców których nie da się zaspokoić bo sami są niestabilni albo oderwani od rzeczywistości.
Kiedyś było takie powiedzenie że
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja specjalnie mam niewyraźną fotę, bo chcę pozostać anonimowy. Poza tym chcę być oceniany po charakterze, a nie po wyglądzie. Jeżeli jakaś zobaczy mój profil i go odrzuci, bo nie widzi dokładnie jak wyglądam, to nie mam żalu.