Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego dziewczyny wolą "przegrywów"?

Mam własne mieszkanie w bloku z wielkiej płyty. Mam magistra skończonego na Uniwersytecie Warszawskim. Mam Mercedesa z salonu. Mam pracę w IT, a mimo to #rozowepaski i tak wolą być jedną z wielu chada lub jakiegoś zagraniczniaka, który u swoich krajanek jest postrzegany jako #przegryw

#takaprawda #oswiadczenie #zwiazki #demografia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

📒 Notatka moderatora: #takbylo xd

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Mieszaknie z wielkiej płyty i mercedes z salonu a klasa z dislem na
kołpakach.Kogo tych chcesz poznać jakiegoś pustostana?Jak byś jeszcze miał starego mercedesa youngtimera to może na zlocie bys poznał jakąś fanke motoryzacji vintage.
Niechce cie obrażać ale po wypowiedzi wydajesz sie dość płytki i pusty.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak jedyne czym możesz się pochwalić to pieniądze to poznasz co najwyżej napompowanego szona po zawodówce która więcej niż " eheee " z siebie nie wydusi ewentualnie laske która potrzebuje jelenia do dojenia
W tych czasach to pieniądze mają nawet faceci po zawodach z fachem w ręku , trzeba się wykazać innymi cechami
Bo jeśli masz zamiar się chwalić tylko pieniądzmi to cię zmartwie , dobry stolarz budowlaniec itp
  • Odpowiedz
No i bycie "milym " to nie jest nic za co trzeba komuś bić brawo , bo to podstawa ludzkiego istnienia , to jest Basic żeby być człowiekiem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a coś poza tym? Zainteresowania, poczucie humoru? Bo sorry, ale bycie miłym i spokojnym to raczej taka norma, a samo to, że zaczynasz w opisie od wymienienia co masz jako swoją zaletę, a nie od tego jaki jesteś, to trochę zniechęca. Znam kilka osób, które tak zaczynają i potem okazało się, że poza tym posiadaniem to nie bardzo było z nimi o czym rozmawiać, a myślały, że to, co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
doświadczony-społecznik-92: nie kumam, masz mieszkanie i samochód, więc laski powinny same pchać ci się w ramiona? a i jeszcze lubisz sobie jeździć na rowerze, wow :D ziomuś pozazdrościć ci tylko.

Jak na razie zaprezentowałeś się tylko jako idealny osobnik do tagu #przegryw
  • Odpowiedz
Czy widziałaś kogoś pracującego w IT kto jest wandalem, ma konflikty z prawem bądź sprawia kłopoty?

@mirko_anonim: ziomuś, to nie te czasy, kiedy wystarczyło że facet mało pił i nie bił. tym to możesz zrobić wrażenie na jakiejś karynie, podopiecznej mopsu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: od kiedy cechą charakteru jest bycie osobą mającą konflikty z prawem?
@mirko_anonim

Zainteresowania to z grubsza w sumie już wymieniłem, jeszcze do tego można dodać grę na gitarze elektrycznej.

No to grupy tematyczne? Plus pozostaje kwestia charakteru, bo na razie to serio brzmisz jakbyś twierdził, że stan posiadania miał zagwarantować zainteresowanie.
@Average-CottonWorld-Enjoyer
To już pytaj konkretnych kobiet, ja mam niebieskiego wpisującego się w moje preferencje.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-filozof-70: Dziewczyny wolą chłopaków, którzy wydają im się atrakcyjni, albo w miarę atrakcyjni i interesujący. Około 32 roku życia stabilizuje się korą przedczołowa, więc celem takiej osoby jest poszukiwanie stabilizacji i bezpieczeństwa materialnego. Dla rozgarniętej kobiety ważniejsze jest jej mieszkanie i jej samochód, bo Twój jest ważny dla ciebie, chyba że chcesz prawnie włączyć w posiadanie wybrankę. Wrażenie, że coś masz dla siebie możesz robić na mamie i babci. No i
  • Odpowiedz