Aktywne Wpisy

CyganskiKsiaze +131

Sinti +4
TL;DR: nie umiem latać w świadomych snach
pytanie do osób mniej lub bardziej obeznanych i doświadczających #luciddream #oobe - czy ktoś z was ma praktycznie permanentny problem z lataniem, czy nawet unoszeniem się nad ziemią w świadomych snach lub oobe? doświadczam praktycznie od wczesnego dzieciństwa niemal codziennie spontanicznych świadomych snów - ale w 99% przypadków bardzo krótkich bo się budzę po ogarnięciu sytuacji, zazwyczaj trwają około 10 - 30
pytanie do osób mniej lub bardziej obeznanych i doświadczających #luciddream #oobe - czy ktoś z was ma praktycznie permanentny problem z lataniem, czy nawet unoszeniem się nad ziemią w świadomych snach lub oobe? doświadczam praktycznie od wczesnego dzieciństwa niemal codziennie spontanicznych świadomych snów - ale w 99% przypadków bardzo krótkich bo się budzę po ogarnięciu sytuacji, zazwyczaj trwają około 10 - 30

Przez wykop mam wypaczony obraz współczesnej kobiety.
Poznaję jakąś dziewczyne, podoba mi sie z wyglądu, z charakteru na ile mogłem w miarę szybko ocenić też mi pasuje.
Poznałem ją bo mamy wspolne hobby.
Widzę ładną, miłą, atrakcyjną dziewczynę
I co ja w tym momęcie myślę?
Że to jest iluzja, poznamy się bliżej i będą standardowe fochy, shit testy i po jakimś czasie awantury bez powodu.
I odpuszczam, zanim cokolwiek się zacznie.
Problemem jest to, że ja wierzę, że są normalne dziewczyny gdzieś, ale w mojej najbliższej rodzinie i wśród znajomych raczej są te steoretypowe polki i życie z nimi to jak sypanie sobie codziennie piachu w tryby na własne życzenie
#blackpill
#zwiazki
#logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Mam podobnie – przez wykop straciłem chyba jedyną osobę, którą szczerze kochałem, więc doskonale rozumiem, o czym piszesz. Ja osobiście nawet nie startowałbym do super ładnej dziewczyny, bo znam swoje szanse i wiem, że to bez sensu. Szkoda tylko, że wydaje mi się, iż wiele przeciętnych kobiet nie ma do siebie takiego dystansu, a przez social media wyrobiły sobie kompletnie nierealne wymagania i celują w facetów znacznie powyżej średniej. Z
@mirko_anonim: są ale jest ich bardzo mało :)
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: nie no jak to wierzysz, przecież grupa zaburzonych anonimowych wykolejeńców twierdzi że jest inaczej no by chyba nie kłamali nie
Bo i tak właśnie by było. Jeśli wierzysz w disneya, to znaczy, że jesteś infantylny, a to nie jest wina wykopu.
@mirko_anonim: cope, że cokolwiek by się zaczęło
@Hellicon: daleko nie trzeba szukać, w zeszłym tygodniu wykopek wmawiał mi, że wszystkie kobiety zdradzają. Tak, według niego wszystkie, bez wyjątku.
@choochoomotherfucker tak sie nie zachowuje cichy i grzeczny chłopczyk ;) niezły urwis z niego, bo na pewno nie spokojny, tylko zabawa mu w glowie jak widac.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: jesli jestes wartosciowym czyt. z dobrymi genami chlopem, wysokim, z dobrym framem i morda to nie bedzie fochow.
@mirko_anonim: Co dałam? xD A wbrew temu, co można wyczytać na wykopie, nie tylko chady i łobuzy zdradzają, to nie zależy od tego, czy ktoś jest dynamiczny, tylko od moralności.