Wpis z mikrobloga

✨️ Jak współczesne relacje wpływają na postrzeganie kobiet
Przez wykop mam wypaczony obraz współczesnej kobiety.
Poznaję jakąś dziewczyne, podoba mi sie z wyglądu, z charakteru na ile mogłem w miarę szybko ocenić też mi pasuje.
Poznałem ją bo mamy wspolne hobby.

Widzę ładną, miłą, atrakcyjną dziewczynę
I co ja w tym momęcie myślę?
Że to jest iluzja, poznamy się bliżej i będą standardowe fochy, shit testy i po jakimś czasie awantury bez powodu.
I odpuszczam, zanim cokolwiek się zacznie.

Problemem jest to, że ja wierzę, że są normalne dziewczyny gdzieś, ale w mojej najbliższej rodzinie i wśród znajomych raczej są te steoretypowe polki i życie z nimi to jak sypanie sobie codziennie piachu w tryby na własne życzenie

#blackpill
#zwiazki
#logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@mirko_anonim

Mam podobnie – przez wykop straciłem chyba jedyną osobę, którą szczerze kochałem, więc doskonale rozumiem, o czym piszesz. Ja osobiście nawet nie startowałbym do super ładnej dziewczyny, bo znam swoje szanse i wiem, że to bez sensu. Szkoda tylko, że wydaje mi się, iż wiele przeciętnych kobiet nie ma do siebie takiego dystansu, a przez social media wyrobiły sobie kompletnie nierealne wymagania i celują w facetów znacznie powyżej średniej. Z
  • Odpowiedz
Problemem jest to, że ja wierzę, że są normalne dziewczyny gdzieś, ale w mojej najbliższej rodzinie i wśród znajomych raczej są te steoretypowe polki i życie z nimi to jak sypanie sobie codziennie piachu w tryby na własne życzenie

@mirko_anonim: nie no jak to wierzysz, przecież grupa zaburzonych anonimowych wykolejeńców twierdzi że jest inaczej no by chyba nie kłamali nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja przed wykopem nie zdawałem sobie sprawy jak ważny jest wzrost. Sam mam 184 więc górne rejony średniego, przez to ani nikt mi nie cisnął od karakanów, ale też jakichś zachwytów nad wzrostem nie było. Dopiero po lekturze wykopu uświadomiłem sobie, że niscy mężczyźni mają status jak Żyd w III Rzeszy i zacząłem zwracać uwagę na wzrost innych. Z jednej strony wykop edukuje, ale z drugiej ryje też banię.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
punktualny-przewodnik-93:

będą standardowe fochy, shit testy i po jakimś czasie awantury bez powodu.

Bo i tak właśnie by było. Jeśli wierzysz w disneya, to znaczy, że jesteś infantylny, a to nie jest wina wykopu.
  • Odpowiedz
Nikt nigdzie, nawet ma wykopie nie twierdzi że nie ma normalnych w miarę kobiet

@Hellicon: daleko nie trzeba szukać, w zeszłym tygodniu wykopek wmawiał mi, że wszystkie kobiety zdradzają. Tak, według niego wszystkie, bez wyjątku.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
artystyczny-poeta-7: skoro nie lecą na łobuza, to powiedz dlaczego byłaś z chłopakiem, którego dałaś zerwac sobie gwint, z tym samym co bzikał na boku inną?
@choochoomotherfucker tak sie nie zachowuje cichy i grzeczny chłopczyk ;) niezły urwis z niego, bo na pewno nie spokojny, tylko zabawa mu w glowie jak widac.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz