✨️ Moje życie w firmie windykacyjnejⒾ Plusujcie albo i nie moje działania. Pracuje w firmie windykacyjnej w sektorze na pograniczu IT I administracji. Nie jest to ta wielka znana firma, ale ich jest bardzo dużo. Na potrzeby historii nazwę ja Gównidykacja, bo taki jest ten scamowy profil - scamowy, bo firma skupuje "długi" np od telekomów, czyli coś, czego w świetle prawa nie da się już ściągnąć: przeterminowane, nieważne, niskie kwoty - licząc na frajerów i łatwowierność. Co robię? Zarządzam m.in. numerami telefonów i mailami. Obecnie kilka zablokowań i zgłoszeń w google i numer leci w śmietnik, nikt nie odbierze. A ja celowo oznaczam numery jako ważne, nie aktywuje nowych w centrali, żeby ten syf zdechł. Pracownicy? Mega niemiłe Ukrainki i Rosjanki, także dla klientów "dłużników". Mówisz, że życzysz mi zwolnienia? No też bym chciał ( ͡°͜ʖ͡°) Bo jak nie ma roboty, to też muszę dzwonić. #windykacja #c--------------l
Plusujcie albo i nie moje działania. Pracuje w firmie windykacyjnej w sektorze na pograniczu IT I administracji. Nie jest to ta wielka znana firma, ale ich jest bardzo dużo. Na potrzeby historii nazwę ja Gównidykacja, bo taki jest ten scamowy profil - scamowy, bo firma skupuje "długi" np od telekomów, czyli coś, czego w świetle prawa nie da się już ściągnąć: przeterminowane, nieważne, niskie kwoty - licząc na frajerów i łatwowierność.
Co robię? Zarządzam m.in. numerami telefonów i mailami. Obecnie kilka zablokowań i zgłoszeń w google i numer leci w śmietnik, nikt nie odbierze. A ja celowo oznaczam numery jako ważne, nie aktywuje nowych w centrali, żeby ten syf zdechł. Pracownicy? Mega niemiłe Ukrainki i Rosjanki, także dla klientów "dłużników". Mówisz, że życzysz mi zwolnienia? No też bym chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo jak nie ma roboty, to też muszę dzwonić.
#windykacja #c--------------l
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Raczej guwnoburza nie pyknie, nie ta godzina. Pozdro i z fartem.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt