Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +24
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
kris006 +49
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz

Nie macie wrażenia że mamy obecnie pokolenie słabych mężczyzn? Z jednej strony warto być sobą i akceptować swoje wady ale z drugiej stało się to narzędziem do wyuczonej bezradności, gdzie obecnie każdy płacze o wszystko i robi z siebie ofiarę albo płatki śniegu. Ja mam wrażenie że większość chyba pozamieniała się rozumem z nastolatkami z poprzednich dekad i teraz to dorosłe chłopy są wrażliwi na punkcie swojego wyglądu i płaczą bo nie mogą się dostosować do wymyślonych standardów z okładki. Non stop wpisy że nie warto nic robić jak nie wyglądasz jak chad, najlepiej nie pracować, pić alko i jeść niezdrowe żarcie które mama przywiezie. To pokolenie ma coś budować, tworzyć? Bo dziwicie się że kobiety wymagają a sami co wnosicie do tego świata?
#niebieskiepaski #przegryw #blackpill #przegrywpo30tce #redpill #depresja #bekazprzegrywow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: Yt6O97m3yW1W
PobierzJeżeli obecnie nawet przeciętne kobiety wymagają, że masz wyglądać jak chad, a zwyczajnie nigdy nie będziesz tak wyglądał, to co masz niby zrobić (?)
Nie da się mieć mężczyzn z krwi i kości przy jednoczesnym
- nadopiekuńczych rodzicach którzy pilnują by chłopcu absolutnie nic się nie stało, łacznie z dyskomfortem a to poniekąd wynika z interwencjonizmu szeroko pojętych władz
- zewsząd krytykowaniu cech męskich takich jak rywalizacja i agresja.
- pogardy dla prac fizycznych, niskich zarobkach i słabych warunkach pracy w niej, wypychanie ludzi do prac biurowych -
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
BBC żyje rent free w głowie silnego mężczyzny, brutalnie.