Aktywne Wpisy

huopisko +1182
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
annlupin +48
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

Czemu Polacy non stop gadają o polityce? i to młodzi. Znajomy z zagranicy mieszka w PL i dziwi się czemu o #polityka gada się dosłownie wszędzie i przy każdej okazji. Nawet na imprezie potrafią rzucać jakimiś żarcikami z podtekstem politycznym, na randkach się gada, laski w opisach na tinder mają odwołania do polityki. Ja mu mówie to jeszcze nic, u nas na wigilii w polskich domach to temat nr 1 i rodziny potrafią być skłócone na lata bo non stop polityczne wojenki xD. Ale jak to wytłumaczyć to nie wiem czemu u nas to temat główny. Bo Polacy nie interesują się ogólnie polityką jako dziedziną czy analizą prawną czy ekonomiczną poszczególnych decyzji. Ot po prostu wojenki plemienne.
#polska #bekazpisu #bekazprawakow #bekazlewakow #4konserwy #neuropa #konfederacja #sejm #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt