Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego z wiekiem rosną wymagania w związkach?
Jak to jest że z wiekiem mam większe wymagania co do kobiet? Bo paradoksalnie powinno być na odwrót zwłaszcza że nigdy urodą nie grzeszyłem a z wiekiem uwydatniły się wszystkie wady. Dodatkowo mam same negatywne doświadczenia z #tinder itp. więc raczej powinienem być desperatem jak inni i w sumie brać cokolwiek co zostało. Bo mam wrażenie że jeszcze te 10 lat temu wziąłbym jakąkolwiek która minimalnie spełnia i okazała mi choć trochę zainteresowania. Dzisiaj może hmm czysty pragmatyzm? Już swoje widziałem jakie potrafią być kobiety albo na przykładzie innych i podchodzę bardziej rygorystycznie? Może nie chce na stare lata znowu się użerać z księżniczkami tylko wolę spokój? Ewentualnie wolę być sam ale czekać na tę jedną która mi wpełni spasuje.

#blackpill #zwiazki #przegryw #redpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czosnkov: i tak i nie. Z jednej strony to cope, ale jeżeli masz jakieś możliwości, a je odrzucasz to obiektywnie zaczynasz myśleć pragmatycznie i stawiać wymagania. Ogólnie z wiekiem człowiek podchodzi bardziej do życia na zasadzie zysk-strata, a nie na podstawie emocji, misji, chęci zbawienie świata itp. jak był młody. Więc często faceci co się nacięli na kobietach dochodzą do wniosku, że to nierentowny biznes. Oczywiście każdy baby i rodziny
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
spokojny-uczestnik-63: @Czosnkov
Tak jak kolega @centerario napisał. Ja w swoim prime bardzo wiele pozwalałem kobietom (fochy, humorki) i latałem za nimi mimo że nie chciały mnie. Teraz mi się nie chce przechodzić przez to po raz setny. Mam za dużo nerwów w życiu i za stary więc chcę tylko brać to co przyjemne, spędzić miło czas, mieć o czym rozmawiać podczas spaceru. Tyle razy już sobie robiłem nadzieje i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-wizjoner-66:

Jak to jest że z wiekiem mam większe wymagania co do kobiet?

Ja akurat mam mniej wymagań, ale i tan nie realne do spełnienia przez witaminki, bo wymagam: dziewictwa, nie picia alkoholu, nie palenia papierosów i nie ćpania.
  • Odpowiedz