✨️ Przestroga o bliskich: nie bagatelizuj ich cierpieniaⒾ Ten wpis to przestroga. Nie dajcie się nabrać na dobre samopoczucie i uśmiechy ludzi i z nimi rozmawiajcie, bo w środku może być naprawdę ciężko... Dbajcie o swoich bliskich i doceniajcie ich obecność.
Mój kolega odebrał sobie w nocy życie, bo już nie dawał wiecej rady znieść pecha i braku perspektyw o których pisał w ostatnim liście. Kilka dni temu coś w nim pękło i po prostu nie zniósł już tego cierpienia po upokorzeniu. Nie będę wdawał się w szczegóły, ale został brutalnie potraktowany przez ludzi dla których był w stanie zrobić wszystko.
Rozmawiałem z nim w sobotę i wydawał się być niezwruszony, taki jak zawsze, a później zamilkł od czasu do czasu wysyłając nacechowane emocjami i nostalgiczne wiadomości do mnie i reszty znajomych. Chyba to była forma pożegnania, bo dzisiaj gruchnęła na nas wiadomość o jego decyzji. Młody chłopak który niby miał wszystko oprócz zrozumienia i bliskości #samotnosc #depresja #samobojstwo
Ten wpis to przestroga. Nie dajcie się nabrać na dobre samopoczucie i uśmiechy ludzi i z nimi rozmawiajcie, bo w środku może być naprawdę ciężko... Dbajcie o swoich bliskich i doceniajcie ich obecność.
Mój kolega odebrał sobie w nocy życie, bo już nie dawał wiecej rady znieść pecha i braku perspektyw o których pisał w ostatnim liście. Kilka dni temu coś w nim pękło i po prostu nie zniósł już tego cierpienia po upokorzeniu. Nie będę wdawał się w szczegóły, ale został brutalnie potraktowany przez ludzi dla których był w stanie zrobić wszystko.
Rozmawiałem z nim w sobotę i wydawał się być niezwruszony, taki jak zawsze, a później zamilkł od czasu do czasu wysyłając nacechowane emocjami i nostalgiczne wiadomości do mnie i reszty znajomych. Chyba to była forma pożegnania, bo dzisiaj gruchnęła na nas wiadomość o jego decyzji. Młody chłopak który niby miał wszystko oprócz zrozumienia i bliskości #samotnosc #depresja #samobojstwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora