Aktywne Wpisy

rales +241
#ralesnatinderze
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach
Planowałem już nie wracać do opisywania moich tinderowych przygód. Dostałem jednak sporo wiadomości na pw i komentarzy pod innymi postami z pytaniem, czy zamierzam jeszcze coś wrzucić, bo wpisy były chętnie czytane. Ostatecznie zmieniłem zdanie i postanowiłem dodać ten post. Tym razem nie będę jednak, jak wcześniej, rozkładał każdej randki na czynniki pierwsze, a wrzucam jeden zbiorczy wpis z podsumowaniem całości.
A co działo się u mnie w w kwestiach

paczelok +915
Założyłem profil atrakcyjnej kobiety na Tinderze.
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
Zmatchowałem się z 500 facetami i każdemu umówiłem randkę w tym samym miejscu.
Pisałem im: „Sorki, że parking taki drogi, ale wynagrodzę Ci to na miejscu ;)”.
500 aut x 50 zł za parking = 25 000 zł dochodu pasywnego w jeden wieczór. #biznes
źródło: IMG_5648
Pobierz

Jak dorosły chłop nie ma doświadczenia z kobietami to jest over panowie, nawet jak znajdzie potem jakąś - a mimo wszystko jest duża szansa bo przecież sporo takich 27+ szuka bezpiecznej przystani po przejściach, zwłaszcza jak grindowałeś i nie zaniedbałeś się.
Tu problemem jest, że dla takiego chłopa to będzie zbyt głęboka woda. Nie da się nadrobić takich braków i chłop będzie dalej na etapie że chce pochodzić na spokojnie wpierw za rękę i przeżyć nastoletnią niewinną miłość i na spokojnie odkrywać siebie. A tak to będzie w momencie gdzie trzeba na szybko myśleć poważnie i pewnie odnaleźć się w roli ojca niedługo, to nie wypali. A jeszcze te doświadczone po przejściach panny są wyrachowane i wiedzą jak urobić to tym bardziej by się źle skończyło.
#zwiazki #przegryw #tinder #niebieskiepaski #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Szukaj kolego w kręgach związanych z religia chrześcijańską.
@Famine: absolutnie nie.
@mirko_anonim umiejętności emocjonalne są troche jak mieśnie - wymagają treningu. Ale twierdzenie, że nie da się zbudować mięśni jeśli pierwszy raz trenujesz w wieku 27 lat jest bzdurą
Uzasadnij.
Ryzyko instrumentalnego traktowania masz dosłownie wszędzie. Świeckie laski po przejściach na Tinderze mogą traktować chłopa jako "projekt bankomat i bezpieczna przystań" , a te skrajnie odklejone z Oazy jako "projekt rodzina". Pytanie jakim projektem chce być OP.
Dodatkowo w duszpasterstwach postakademickich jest masa normalnych
Zresztą, żeby nawet nie sugerować się tylko internetem, to spójrz w swoim gronie ile znasz dziewczyn nieśmiałych, co mają
Kurde, dlaczego jak jakaś kobieta wspominała mi o jakiś problemach z bliskością to zawsze okazywało się że to najbardziej przeboltzowanych jednostek jakie znam (oprócz tancerek na rurze) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)