Wpis z mikrobloga

✨️ Czy warto usuwać Tindera po kilku miesiącach randkowania?
Ktoś poruszył ciekawy wątek usuwania #tinder gdy już się spotykacie jakiś czas. Ja nigdy nie ogarniałem tych relacji z tindera mimo że korzystałem przez długi czas, no bo patrzcie załóżmy że spotykasz się z panną już 1-2 miesiące (to może 8 razy max? bo co tydzień) i teraz:
a) opcja A - usuwanie tindera bo po 2 miesiącach stwierdzacie że to na poważnie xD? po takim krótkim czasie nie da się stwierdzić i pewnie nie wypali a potem będzie powrót znów na apke i szukanie par od nowa? Z drugiej strony głupio się spotykać i nadal przesuwać innych, więc druga opcja
b) opcja B - nadal korzystacie bo trzeba się lepiej poznać ale trochę do dziwne i w sumie duże prawdopodobieństwo że zawsze znajdzie się ktoś lepszy w tym czasie a ona powie że "sorry to nie to".

Albo ja nie ogarniam współczesnych relacji albo w każdym wypadku szukanie związku przez tindera musi się skończyć źle xDD

#podrywajzwykopem #badoo #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: problem świata dającego wiele opcji, kiedyś to kurła było, pierwsza z brzegu ze wsi i ślub. A teraz są problemy bo na każdym kroku masz alternatywy. Dlatego też babom i chadom silniki się przegrzewają od opcji i dymania, a większość facetów sobie płacze w przegrywie
  • Odpowiedz
@centerario: o to chodzi, możesz mieć w opisie że własnoręcznie odmalowałeś kaplicę sykstyńską ale to nie ma znaczenia bo pierwsze co widać to wygląd. Przy statystyce że kobiety odrzucają 95% profili musisz mieć wygląd ~9/10 - opis, charakter, zainteresowania, nic nie ma znaczenia tylko morda. Każda szuka Chada Thundercocka na białym rumaku.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Bo Ty jesteś brzydka, nieatrakcyjna, introwertyczna. Już od najmłodszych lat, od początku Twojej socjalizacji, byłaś ignorowana przez dynamicznych, atrakcyjnych "oskarków" (a i nawet we przedszkolu nikt nie miał ochoty za kucyki ciągać, niewinnie zaczepiać). Gdyby "rasowy CHAD" zamachał Ci kutasem przed mordą, w 5 minut olałabyś swojego "beciaka" "normika" i poszła w NATURĘ - po prostu nie masz takiej opcji, szansy, możliwości.
  • Odpowiedz
@zmij30: No o tym właśnie piszę, wiem, że nie mam u chadów szans, więc nigdy nawet do chada nie zarywałam.

Gdyby "rasowy CHAD" zamachał Ci kutasem przed mordą, w 5 minut olałabyś swojego "beciaka" "normika" i poszła w NATURĘ

Nie mam żadnego "beciaka" ani "normika", po drugie dlaczego chad miałby machać akurat mi, skoro ma do wyboru tysiące ładniejszych i ciekawszych kobiet?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ciekawski-opiekun-31:

załóżmy że spotykasz się z panną już 1-2 miesiące (to może 8 razy max? bo co tydzień

@mirko_anonim: a co ty się tylko raz w tygodniu bzykasz? Co ona jest z drugiego końca Polski że raz w tygodniu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Gościu, nie usuwaj. Co to jest miesiąc? Po 2-3 miesiącach spotykania się mówisz jej "Klaudia, chciałbym oficjalnie nazwać to, że jesteśmy ze sobą. Usuwam konto na tinderze (chociaż i tak miałem odinstalowanego) i chciałbym żebyśmy byli razem i zaczęli coś tworzyć". Jeśli ona powie to co Ty to ok, jeśli zacznie się wahać to do śmieciarki, to znak, ze nie chce pozbyć się opcji bycia na tinderze i zastąpienia
  • Odpowiedz
To ze mną jest coś nie tak, bo nigdy takiego chada nie szukałam, przecież taki chad to by na mnie nawet nie splunął xD

@choochoomotherfucker: widocznie jesteś w tych 5% kobiet co nie odrzucają wszystkich profili jak leci. Może rzecz jest gdzie indziej, nie wiem, nie znam Cię. Ale dane udostępnione przez tinder jednoznacznie wskazują że 95% profili facetów leci od razu na śmietnik (45% profili kobiet do porównania).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ciekawski-opiekun-31:

Po 2-3 miesiącach spotykania się mówisz jej "Klaudia, chciałbym oficjalnie nazwać to, że jesteśmy ze sobą. Usuwam konto na tinderze

@ChadLite_Looksmaxing: jeżeli przez 2 miesiące nic z tego nie wyszło wiecej i to jest takie fbw to chyba oczywiste że już nic więcej
  • Odpowiedz
@ChadLite_Looksmaxing:

"Klaudia, chciałbym oficjalnie nazwać to, że jesteśmy ze sobą. Usuwam konto na tinderze (chociaż i tak miałem odinstalowanego) i chciałbym żebyśmy byli razem i zaczęli coś tworzyć".

Ryzykowne, niektorzy radza by nie zadwac takiego pytania, ona sama ma cie meczyc "czym jestesmy"
  • Odpowiedz