✨️ Czy warto usuwać Tindera po kilku miesiącach randkowania?Ⓘ Ktoś poruszył ciekawy wątek usuwania #tinder gdy już się spotykacie jakiś czas. Ja nigdy nie ogarniałem tych relacji z tindera mimo że korzystałem przez długi czas, no bo patrzcie załóżmy że spotykasz się z panną już 1-2 miesiące (to może 8 razy max? bo co tydzień) i teraz: a) opcja A - usuwanie tindera bo po 2 miesiącach stwierdzacie że to na poważnie xD? po takim krótkim czasie nie da się stwierdzić i pewnie nie wypali a potem będzie powrót znów na apke i szukanie par od nowa? Z drugiej strony głupio się spotykać i nadal przesuwać innych, więc druga opcja b) opcja B - nadal korzystacie bo trzeba się lepiej poznać ale trochę do dziwne i w sumie duże prawdopodobieństwo że zawsze znajdzie się ktoś lepszy w tym czasie a ona powie że "sorry to nie to".
Albo ja nie ogarniam współczesnych relacji albo w każdym wypadku szukanie związku przez tindera musi się skończyć źle xDD
@mirko_anonim: problem świata dającego wiele opcji, kiedyś to kurła było, pierwsza z brzegu ze wsi i ślub. A teraz są problemy bo na każdym kroku masz alternatywy. Dlatego też babom i chadom silniki się przegrzewają od opcji i dymania, a większość facetów sobie płacze w przegrywie
@centerario: o to chodzi, możesz mieć w opisie że własnoręcznie odmalowałeś kaplicę sykstyńską ale to nie ma znaczenia bo pierwsze co widać to wygląd. Przy statystyce że kobiety odrzucają 95% profili musisz mieć wygląd ~9/10 - opis, charakter, zainteresowania, nic nie ma znaczenia tylko morda. Każda szuka Chada Thundercocka na białym rumaku.
@choochoomotherfucker: Bo Ty jesteś brzydka, nieatrakcyjna, introwertyczna. Już od najmłodszych lat, od początku Twojej socjalizacji, byłaś ignorowana przez dynamicznych, atrakcyjnych "oskarków" (a i nawet we przedszkolu nikt nie miał ochoty za kucyki ciągać, niewinnie zaczepiać). Gdyby "rasowy CHAD" zamachał Ci kutasem przed mordą, w 5 minut olałabyś swojego "beciaka" "normika" i poszła w NATURĘ - po prostu nie masz takiej opcji, szansy, możliwości.
@choochoomotherfucker: kazda mowi że takiego nie szuka, a każda daje takiemu d--y jak jest okazja. wszystkie jestescie tak samo zakłamane, jak kopiuj i wklej.
@zmij30: No o tym właśnie piszę, wiem, że nie mam u chadów szans, więc nigdy nawet do chada nie zarywałam.
Gdyby "rasowy CHAD" zamachał Ci kutasem przed mordą, w 5 minut olałabyś swojego "beciaka" "normika" i poszła w NATURĘ
Nie mam żadnego "beciaka" ani "normika", po drugie dlaczego chad miałby machać akurat mi, skoro ma do wyboru tysiące ładniejszych i ciekawszych kobiet?
@mirko_anonim: Gościu, nie usuwaj. Co to jest miesiąc? Po 2-3 miesiącach spotykania się mówisz jej "Klaudia, chciałbym oficjalnie nazwać to, że jesteśmy ze sobą. Usuwam konto na tinderze (chociaż i tak miałem odinstalowanego) i chciałbym żebyśmy byli razem i zaczęli coś tworzyć". Jeśli ona powie to co Ty to ok, jeśli zacznie się wahać to do śmieciarki, to znak, ze nie chce pozbyć się opcji bycia na tinderze i zastąpienia
To ze mną jest coś nie tak, bo nigdy takiego chada nie szukałam, przecież taki chad to by na mnie nawet nie splunął xD
@choochoomotherfucker: widocznie jesteś w tych 5% kobiet co nie odrzucają wszystkich profili jak leci. Może rzecz jest gdzie indziej, nie wiem, nie znam Cię. Ale dane udostępnione przez tinder jednoznacznie wskazują że 95% profili facetów leci od razu na śmietnik (45% profili kobiet do porównania).
"Klaudia, chciałbym oficjalnie nazwać to, że jesteśmy ze sobą. Usuwam konto na tinderze (chociaż i tak miałem odinstalowanego) i chciałbym żebyśmy byli razem i zaczęli coś tworzyć".
Ryzykowne, niektorzy radza by nie zadwac takiego pytania, ona sama ma cie meczyc "czym jestesmy"
@Eugeniusz_Zua: To też prawda. Też polecam taką taktykę. Ale to działa głównie wtedy jak jesteś lvl wyżej atrakcyjności niż kobieta. Jeśli jest odwrotnie to ciężko aby to ona goniła.
@ChadLite_Looksmaxing: racja wtedy to co piszesz może mieć sens bo ucinasz szybko i inwestycje po swojej stronie zamiast robić jej tylko jako zapychacz przez dłuższy czas
Ktoś poruszył ciekawy wątek usuwania #tinder gdy już się spotykacie jakiś czas. Ja nigdy nie ogarniałem tych relacji z tindera mimo że korzystałem przez długi czas, no bo patrzcie załóżmy że spotykasz się z panną już 1-2 miesiące (to może 8 razy max? bo co tydzień) i teraz:
a) opcja A - usuwanie tindera bo po 2 miesiącach stwierdzacie że to na poważnie xD? po takim krótkim czasie nie da się stwierdzić i pewnie nie wypali a potem będzie powrót znów na apke i szukanie par od nowa? Z drugiej strony głupio się spotykać i nadal przesuwać innych, więc druga opcja
b) opcja B - nadal korzystacie bo trzeba się lepiej poznać ale trochę do dziwne i w sumie duże prawdopodobieństwo że zawsze znajdzie się ktoś lepszy w tym czasie a ona powie że "sorry to nie to".
Albo ja nie ogarniam współczesnych relacji albo w każdym wypadku szukanie związku przez tindera musi się skończyć źle xDD
#podrywajzwykopem #badoo #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@GaldCC: To ze mną jest coś nie tak, bo nigdy takiego chada nie szukałam, przecież taki chad to by na mnie nawet nie splunął xD
Nie mam żadnego "beciaka" ani "normika", po drugie dlaczego chad miałby machać akurat mi, skoro ma do wyboru tysiące ładniejszych i ciekawszych kobiet?
@mirko_anonim: a co ty się tylko raz w tygodniu bzykasz? Co ona jest z drugiego końca Polski że raz w tygodniu
Nie mam takich dylematów, bo nie mam tindera.
@choochoomotherfucker: widocznie jesteś w tych 5% kobiet co nie odrzucają wszystkich profili jak leci. Może rzecz jest gdzie indziej, nie wiem, nie znam Cię. Ale dane udostępnione przez tinder jednoznacznie wskazują że 95% profili facetów leci od razu na śmietnik (45% profili kobiet do porównania).
@ChadLite_Looksmaxing: jeżeli przez 2 miesiące nic z tego nie wyszło wiecej i to jest takie fbw to chyba oczywiste że już nic więcej
Ryzykowne, niektorzy radza by nie zadwac takiego pytania, ona sama ma cie meczyc "czym jestesmy"
@siwysiwy02: Ale to Ty tak twierdzisz, nie ja.