@mirko_anonim: mój znajomy dynamiczniak o dość słabej aparycji ożenił się po 5 latach ostrego tryhardu. Co prawda udało mu się ale nie każdy zniósłby taka ilość odrzuceń co on.
@mirko_anonim: no nie można, bo chad to zespół cech, wśród których jest też wygląd zresztą i z "ciałem przegrywa" to nie jest chyba takie proste - przegryw to mental a nie przeznaczenie wynikające z kształtu ciała
@mirko_anonim: Chłop uważa, że bywa raczej odwrotnie. Chłop pracuje w pracy przy komputerze, więc chłop ta piwniczno informatyczną metaforę. Jeśli osobowość to system a ciało to PC to osobowość, by się rozwijać potrzebuje dobry PC. Na dobrym PC uruchomisz słabszy system, ale nie uruchomisz wymagającego systemu na starym PC. Więc przegryw z dynamą Chada to rzadkość Dlatego chłop jak już to widział tendencje odwrotne. Zazwyczaj widział ludzi będących z wyglądy
@mirko_anonim: no nie można, bo chad to zespół cech, wśród których jest też wygląd
zresztą i z "ciałem przegrywa" to nie jest chyba takie proste - przegryw to mental a nie przeznaczenie wynikające z kształtu ciała
weźmy Putina - niski, słabe włosy, kartoflana twarz - można powiedzieć
Dlatego chłop jak już to widział tendencje odwrotne. Zazwyczaj widział ludzi będących z wyglądy