Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

Czasem widzę wpisy na #neet albo bezrobociu albo praca zdalna albo popołudniówka w stylu że fajne bo "można pozałatwiać sprawy w urzędzie rano" czy tam na mieście. Tyle razy już to czytałem że zastanawiam się co wy załatwiacie w tych urzędach? Nie przypominam sobie żebym ja cokolwiek załatwiał innego niż dowód czy paszport ale to raz na 10 lat. Czy mnie coś omija że kompletnie nie korzystam z takich instytucji? Gdyby nie sklepy spożywcze to ja bym wgl nie musiał wychodzić z domu a i tak wszystko mam co potrzebuje. Co #przegryw załatwia w tych urzędach non stop że fajnie mieć czas rano? Bo może mnie coś omija.
#praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt