Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zostało już dawno udowodnione że pierwsze co się rzuca w oczy to wzrost. Nie jest gwarancją sukcesu ale pierwszym kryterium. Potem jest twarz, równie ważna ale później zauważana i dopiero cała reszta.

Gimnazjum / liceum to słaba grupa statystyczna. Zamknięte środowisko, ci sami ludzie widywani codziennie. Wizytówka w postaci cech fizycznych odgrywa mniejszą rolę i tutaj można się wykazać dynamicznością i charyzmą. Poza murami szkoły gorzej.
  • Odpowiedz
Nie powiem, najpewniej to zasługa mordy, obiektywnie morda mi ratuje życie (z c-----ą mordą nawet 190 by mi nie pomogło)

@mirko_anonim: sam sobie odpowiedziałeś

po pierwsze te 174 cm jeszcze te 10 lat temu gdy aktywnie randkowałeś to było powiedzmy okej/minimum. idź sobie popatrz na oskardów w szkołach średnich jakie tam są teraz wzrostaki i dołóż do tego większe wymagania kobiet w porównaniu do twoich aktywnych
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najpierw piszesz o gościach 170 cm, a później że sam masz 174 cm, znajomi 175-177 cm. szkoda że jeszcze kolegów 180+cm nie wymieniłeś. dalej mi się nawet nie chciało czytać tych wysrywów normika
  • Odpowiedz