Aktywne Wpisy
ATAT-2 +351
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mi to się wydaje że ludzie którzy nie byli nigdy w Warszawie mają jakiś zaburzony pogląd na temat ludzi tu żyjących. Myśla że każdy kto tu mieszka to lewak, sojak, feminista i wygląda picrell. W tymczasie ja mieszkając ty 10 lat:
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
-ani razu nie spotkałem osoby która by miała jakieś inne zaimki niż normalne
-spotkalem tylko jednego geja
-ani razu nie rozmawiałem z osobą która jest jakoś dziwnie ubrana
-nie widziałem nigdy
źródło: cf59ff10944c47dfa36375234e22d1e1
Pobierz

Różowy pasek here. Może mi ktoś wyjaśnić, czemu konfederaci i ogólnie faceci na prawo lecą na lewackie laski? Bo z tego co czytam na Wykopie, to lewicowe dziewczyny są strasznie jechane, przynajmniej ogólnie w Internecie.
Nie jestem jakaś odchylona fanatycznie w lewo, ale poglądy i wartości mam, jakie mam. Z jednym fanem Konfederacji byłam dwa lata, ale rozstaliśmy się z innych powodów, niż polityczne. Od paru miesięcy spotykam się również z fanem Bosaka i dogadujemy się spoko, a o politykę się nie kłócimy, jedynie czasem w żartach dokuczamy. Wyglądam normalnie, ale ubieram alternatywnie, mam kolorowe włosy, jeśli to ma znaczenie XD Osobowość mam trochę zwariowaną, ale bez odchyłów w np. choroby psychiczne. Miałam ciągi palenia maryśki, ale oni o tym wiedzieli. Ogólnie prawackie chłopy oceniam jako porządne, ale z czego to wynika w sumie? Przeciwieństwa się przyciągają czy co? Wszyscy jesteśmy lekko po 30, czyli nie jakieś młodzieńcze fanaberie. Ja ogólnie jak kogoś poznaję, to nie widać u facetów często na pierwszy rzut oka, jakich są poglądów. Po mnie od razu można się tego domyślić a i tak kolejny chłopak z rzędu określonej partii nienawidzącej lewicy się zainteresował. Kiedy ich pytałam, nie potrafią jasno określić, coś w stylu że ,,polityka sobie a życie sobie'' itp.
#polityka #bekazlewactwa #bekazkonfederacji #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Kryptohomoseksualizm. Liczą na to, że lewaczki mają fjóty.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
chyba dałem się złapać, skoro odpisuje na ten wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta