Aktywne Wpisy

Eneduerikuzfakiem +112
Ojczyznosław XD
#theboys
#theboys
źródło: 1000017051
Pobierz
mirko_anonim +1
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

Sporo ostatnio na wykopie wpisów i komentarzy na temat dyskryminacji mężczyzn. Sporo również rozmów na temat wyśrubowanych wymagań kobiet na rynku matrymonialnym itp. Zgadzam się z tym, że wiele w tych kwestiach wygląda nie tak, jak powinno. Ale wiecie co? Czasem warto zacząć od samego siebie. Do czego zmierzam? Otóż, jestem mężczyzną i mam jedynie 172 cm wzrostu. Nie ukrywam, że mam na tym punkcie kompleks, staram się z tym sobie radzić, ale zwyczajnie nie potrafię zaakceptować i pokochać samego siebie. Otoczenie mi w tym nie pomaga, często przecież słychać głosy, że ktoś taki jak ja to nie mężczyzna. Ale to właśnie inni faceci kopią takich, jak ja. Jako mężczyzna czasami czuję się wzgardzany przez innych mężczyzn - dlatego, że jestem niski.
Dużo na tym portalu żali w stronę kobiet, dużo pisania o dyskryminacji, nierównościach. Jakoś mi się to gryzie z tymi wszystkimi memami o "manletach", są to memy w dużej mierze tworzone i rozpropagowywane przez mężczyzn.
Jeśli jako mężczyźni chcemy być szanowani przez kobiety, jeśli chcemy równouprawnienia, to może najpierw sami między sobą zacznijmy siebie szanować?
#dyskryminacjamezczyzn
#mezczyzni
#zalesie
#gownowpis
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Np. bardzo niski gość, różnica o głowę, do mnie zagadał, a ja nie jestem wcale wysoki, to faktycznie pomyślałem, że jest bardzo niski, ale nic nie komentowałem, to tylko nieistotna obserwacja nie mająca na nic wpływu. No ma wpływ na rynku matrymonialnym, ale to nie był ten przypadek.
@mirko_anonim: Ludzie to generalnie k---y, które lubią sobie łechtać ego. Robienie tego przez osobiste osiągnięcia jest trudne wiec sporo osób wybiera łatwiejszy sposób, którym jest deprecjonowanie innych.