Aktywne Wpisy

CzekoDonut +156
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +334
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

#przegryw #blackpill
Skoro kobiety rzekomo lecą tylko na topke mężczyzn to skąd te przeciętne typy na ulicach mają pary? Proszę o wytłumaczenie bo może to hologramy albo podstawieni aktorzy za każdym razem jak spaceruje po ulicy albo galerii handlowej. Bo wykopki zawsze mówią że "przypadek", "pewnie poznali się w szkole", tylko dziwnie sporo tych przypadków, niemalże codziennie takie widzę.
#tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie, nie wcale tak 'sporo', tylko wmawiasz sobie że fajny facet według ciebie jest przeciętny. Ja w default city mijając ogrom ludzi aż takiej ilości o której mówisz przeciętniaków nie widzę. Jak już to faceci którzy są ok i powyżej. To jest ta większość.
@mirko_anonim: bo według wykopków topka to kto inny niż top według normalnych kobiet. To samo dotyczy "przeciętnego" typa.
Ogólna populacja: Według niektórych źródeł, w pojedynkę żyje już ponad co czwarty dorosły Polak.
Prognozy: Do 2030 roku single mogą stanowić nawet 36% dorosłych mieszkańców Polski.
Młodzi mężczyźni: W grupie wiekowej 25–29 lat odsetek singli jest bardzo wysoki – w przypadku mężczyzn wynosi nawet ok. 44%.
Duże miasta: W największych polskich miastach odsetek singli jest wyższy niż średnia krajowa, osiągając w niektórych przypadkach blisko 36,6%.
Mimo to, dobiłem do trójki z przodu w wieku jako wieczny singiel i jakoś żyję tak dalej. Pełen etat w branży blisko nauki (w skrajnie męskim środowisku), powoli postępujący doktorat, przynajmniej z
Pójdz sobie do aquaparku i zobacz ilu kolesi jest w formie, może 2/10. Reszta ma BF% > 25%
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Wystarczy spojrzeć na skład grup zaawansowanych w różnych klubach, sekcjach sportowych. Mediana wieku zaczyna coraz częściej osiągać 40+. Każde kolejne półpokolenie coraz rzadziej ćwiczy i do tego jest coraz mniej wytrwałe, coraz mniejszy odsetek potrafi systematycznie latami coś trenować (a co dopiero kilka dyscyplin).
Jakby tego było mało, to nie zapominajmy o wpływie diety na wygląd. Można trenować wręcz