@mirko_anonim: Ale jak to, codziennie tutaj czytam, że mężczyźni to taka logiczna i racjonalna płeć, i to baby są głupie, nierozsądne i kierują się emocjami ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy rozsądna osoba baluje, zamiast się uczyć? Jeszcze mogę dodać zachowania, których OP nie wymienił, jak bójki, nienawiść do jakiejś grupy tylko dlatego, że kibicuje innej drużynie, skłonność do szybkiej jazdy, łamania przepisów i ryzykowanie zabicia siebie lub innych itp.
Gdyby nie skłonność do rywalizacji i podejmowania ryzyka, to byśmy nadal w jaskiniach mieszkali albo wyginęli i poumierali z głodu bo po co się wychylać i polować na dzikie
@Mezomorfix: Ale ja się tych emocji nie czepiam, bo wiadomo, że to wszystko to jest ludzka rzecz, tłumaczę tylko, że mężczyźni też je mają.
więc oznacza to że kobiety wybierają mężczyn skłonnych do takich zachowań i tym samym je wzmacniają.
Nie, to oznacza, że ta konkretna kobieta wybrała. Oczywiście jest takich więcej, ale według mnie coś jest z nimi nie tak, potem lądują w związkach z agresywnymi typami i po
@mirko_anonim czemu? Wina bab wiadomo. Każdy chuop mial matke, i ta na złość go źle wychowała. Gdyby nie było matek w ogóle, to by świat był lepszym miejscem.
honorowa-uczennica-76: @Mezomorfix ale cope xD na pewno byciem wrednym wobec siebie i traktując jak konkurencje mężczyźni budowali mosty i pałace xDD jakieś większe rzeczy robili ci najinteligentniejsi a nie prymitywy, prymitywny to pierwsi wygineli. Zresztą co to ma do teraz gdy człowiek jest istotą rozumną i musi panować nad swoimi emocjami? Sami sobie robicie pod górkę a jeszcze zasłaniacie się jakimś determinizmem historycznym bo mężczyźni zbudowali to i to, co
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby nie skłonność do rywalizacji i podejmowania ryzyka, to byśmy nadal w jaskiniach mieszkali albo wyginęli i poumierali z głodu bo po co się wychylać i polować na dzikie
Nie, to oznacza, że ta konkretna kobieta wybrała. Oczywiście jest takich więcej, ale według mnie coś jest z nimi nie tak, potem lądują w związkach z agresywnymi typami i po