Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni często wpadają w nałogi?
Dziwne że przyjeło się mówić że kobiety to słabsza płeć gdy w praktyce jest na odwrót - i mówię to jako chłop. Coraz częściej widzę wpisy ile typów przewala kasę na onlyfansa albo jaki świat byłby piękny gdyby mężczyźni pomagali sobie a nie rywalizowali między sobą. Głównie to chłopy wpadają w nałogi i krzywe akcje. Ileż to razy słyszałem albo osobiście znam typów którzy zatracili się w nałogach, przewalali kasę na automaty, h----d czy inne głupoty. Nawet na studiach dziewczyny się pilnowały i nauka, ewentualnie mały drink i do domu a chłopom tylko głupoty w głowie i potem problemy z zaliczeniem semestru. Ogólnie takie spostrzeżenie że z 3/4 chłopów ma kruchą psychikę ale kompensuje sobie używkami itp. albo jedno potknięcie i uciekają w takie rzeczy.
Ile znacie bezdomnych kobiet? Kiedy ostatni raz widzieliście pijaną kobiete? Ile znacie sytuacji że żona przewala budżet na alko?

#niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc #depresja #przegryw #pieklomezczyzn

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elPerro: Czy rozsądna osoba płaci paniom z internetu za zdjęcia i filmiki, kiedy w internecie można znaleźć takie rzeczy za darmo? Czy rozsądna osoba zaczyna z hazardem, kiedy wiadomo, że łatwo się od tego uzależnić i że raczej się na tym traci pieniądze (i nerwy), niż zarabia? Czy rozsądna osoba baluje, zamiast się uczyć? Jeszcze mogę dodać zachowania, których OP nie wymienił, jak bójki, nienawiść do jakiejś grupy tylko dlatego,
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:

Czy rozsądna osoba baluje, zamiast się uczyć? Jeszcze mogę dodać zachowania, których OP nie wymienił, jak bójki, nienawiść do jakiejś grupy tylko dlatego, że kibicuje innej drużynie, skłonność do szybkiej jazdy, łamania przepisów i ryzykowanie zabicia siebie lub innych itp.

Gdyby nie skłonność do rywalizacji i podejmowania ryzyka, to byśmy nadal w jaskiniach mieszkali albo wyginęli i poumierali z głodu bo po co się wychylać i polować na dzikie
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: Ale ja się tych emocji nie czepiam, bo wiadomo, że to wszystko to jest ludzka rzecz, tłumaczę tylko, że mężczyźni też je mają.

więc oznacza to że kobiety wybierają mężczyn skłonnych do takich zachowań i tym samym je wzmacniają.

Nie, to oznacza, że ta konkretna kobieta wybrała. Oczywiście jest takich więcej, ale według mnie coś jest z nimi nie tak, potem lądują w związkach z agresywnymi typami i po
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
honorowa-uczennica-76: @Mezomorfix ale cope xD na pewno byciem wrednym wobec siebie i traktując jak konkurencje mężczyźni budowali mosty i pałace xDD jakieś większe rzeczy robili ci najinteligentniejsi a nie prymitywy, prymitywny to pierwsi wygineli. Zresztą co to ma do teraz gdy człowiek jest istotą rozumną i musi panować nad swoimi emocjami? Sami sobie robicie pod górkę a jeszcze zasłaniacie się jakimś determinizmem historycznym bo mężczyźni zbudowali to i to, co
  • Odpowiedz