Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +130
Dzień 4 & 5
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
Legowisko do oceny , jest 20:37 i właśnie sobie w nim leżę . Nie jestem sam , bo dołączyly sie jeszcze 3 osoby, ale tylko ja śpię dziś bez namiotu.
Te ostatnie 2 dni to jedna wielka walka z upałami . Dziś było 33 stopnie , ale upał to w zasadzie od 9 rano tak do 18. Gdyby nie mieć ciężkiego plecaka to byłoby to jakoś znośne. Wczoraj trekking na
źródło: image_picker_BE729224-00B3-4112-AA04-8B8E266073E9-59438-000007234AE601FF
Pobierz

Czy jest coś gorszego niż #agepill, panowie? jeszcze te 10 lat temu miałem słabe powodzenie ale coś było mimo dużego wysiłku przynajmniej raz na rok udało się umówić #tinder #badoo. Od tamtego momentu kompletnie nic. Z wiekiem zacząłem tracić włosy, okrągła morda, zmęczona twarz i mogę nawet mało jeść a skinnyfat sylwetka (kiedyś jadłem byle co, zero ćwiczeń a i tak wygląd spoko). Do tego zacząłem dziadzieć mentalnie xD. A może to doświadczenie życiowe ale jestem zgorzkniały, każdy chce mnie wyrypać z tego co widzę, o wszystko trzeba się szarpać, częściej widzę spiski i niesprawiedliwość tego świata xd. #samotnosc mocno, zero znajomych bo każdy poszedł w swoją stronę a od oglądania jak inni mają lepiej w social mediach to tylko ciśnienie mi podnosi. A jeszcze teraz młodzi to inna generacja, wysocy, pewni siebie, nie mają kompleksów i s-x to dla nich norma, to aż mnie skręca xd
#przegrywpo30tce #blackpill #przegryw #redpill #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 7a63e160bbfddda11f6544b1961a74cad808af6c13dc7e16edf0154afe44782c
Pobierz@Tom223: jak najbardziej można, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że większość chłopów zalicza taki glowdown po 30, zwłaszcza kiedy generał norwood wytoczy dywizje i zaczyna sie ujawniać tendencja do opadania twarzy. Agepill to chyba najbrutalniejsza pigułka.
@lord-nihilus: dosłownie wszystko zależy od trybu życia, ogólnej pielęgnacji i aktywności fizycznej.
@mirko_anonim: mało jesz i nie trenujesz i nie masz mięśni, no niesamowite
źródło: restored-sarcastically-surprised-captain-kirk-star-trek-v0-aeozh02i80wf1
Pobierz@Doktor_Proton: No łysienie to nie bardzo od tego zależy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: żeby tylko dało się temu jakoś przeciwdziałać... (╯︵╰,)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰