Wpis z mikrobloga

✨️ Czy wiek to przeszkoda w miłości?
Czy jest coś gorszego niż #agepill, panowie? jeszcze te 10 lat temu miałem słabe powodzenie ale coś było mimo dużego wysiłku przynajmniej raz na rok udało się umówić #tinder #badoo. Od tamtego momentu kompletnie nic. Z wiekiem zacząłem tracić włosy, okrągła morda, zmęczona twarz i mogę nawet mało jeść a skinnyfat sylwetka (kiedyś jadłem byle co, zero ćwiczeń a i tak wygląd spoko). Do tego zacząłem dziadzieć mentalnie xD. A może to doświadczenie życiowe ale jestem zgorzkniały, każdy chce mnie wyrypać z tego co widzę, o wszystko trzeba się szarpać, częściej widzę spiski i niesprawiedliwość tego świata xd. #samotnosc mocno, zero znajomych bo każdy poszedł w swoją stronę a od oglądania jak inni mają lepiej w social mediach to tylko ciśnienie mi podnosi. A jeszcze teraz młodzi to inna generacja, wysocy, pewni siebie, nie mają kompleksów i s-x to dla nich norma, to aż mnie skręca xd

#przegrywpo30tce #blackpill #przegryw #redpill #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy wiek to przeszkoda w miłości? Ⓘ
Czy jest coś gorszego niż #agep...

źródło: 7a63e160bbfddda11f6544b1961a74cad808af6c13dc7e16edf0154afe44782c

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a nie możliwe by było aby się za tak zmienić

@Tom223: jak najbardziej można, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że większość chłopów zalicza taki glowdown po 30, zwłaszcza kiedy generał norwood wytoczy dywizje i zaczyna sie ujawniać tendencja do opadania twarzy. Agepill to chyba najbrutalniejsza pigułka.
  • Odpowiedz
mogę nawet mało jeść a skinnyfat sylwetka (kiedyś jadłem byle co, zero ćwiczeń a i tak wygląd spoko)

Do tego zacząłem dziadzieć mentalnie

zero znajomych bo każdy poszedł w swoją stronę

@mirko_anonim: żeby tylko dało się temu jakoś przeciwdziałać... (,)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rel. ostatnio byłem na domówce studentów i jak trochę sie napiłem to mniej pilnowałem tego co mówie i dostałem kilka komentarzy że "gadam jak boomer" ja j---e. tyle lat wychodzenia ze s----------a zeby przeżyć te kilka lat swojego "primu" (z którego jako byly spierdoks i tak dobrze nie potrafiło sie skorzystać) i zaraz równią pochyłą w dół.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sciemniaj ja tak poznalem dziewice 20 lvl potem jej powiedzialem ze mam 28 troche byla zla ze jej nie powiedzialem wczesniej ale na tyle ja rozpalilem ze mnie polubila i dala szanse i pisze z nia. Gdybym mial ustawione 28 to by mnie z nia nie sparowalo. Gdy laska nie pyta o wiek to nie gadaj po czasie wyjdzie to moze bedziesz r----c i przymknie oko na to.
  • Odpowiedz