Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Powodzenia Mirku. Ja już jestem czysty od wszelkich psot 11 lat - po kilku latach maratonu właściwie codziennie. Nie będę ci tu smarował złotych rad, ale jest jeden drobny protip, który możesz sprawdzić - NAC, dawki 1200 mg do 2400 mg dziennie. To jest bardzo dobry suplement, który nie ma skutków ubocznych, a który bardzo skutecznie pomaga wytrwać w takich postanowieniach.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: powodzenia, trzymam kciuki! Moja rada to nie nastawiać się, że będzie ciężko. Najlepiej o tym zapomnieć xD a zmiany życiowe ułatwią zajęcie głowy czymś innym! Powodzenia jeszcze raz, jak będą problemy zapraszam na priv mam małą grupę wsparcia
  • Odpowiedz
Powodzenia Mirku. Ja już jestem czysty od wszelkich psot 11 lat - po kilku latach maratonu właściwie codziennie. Nie będę ci tu smarował złotych rad, ale jest jeden drobny protip, który możesz sprawdzić - NAC, dawki 1200 mg do 2400 mg dziennie. To jest bardzo dobry suplement, który nie ma skutków ubocznych, a który bardzo skutecznie pomaga wytrwać w takich postanowieniach

@Trampoliniusz-Pompka: wylogowałem, dzięki mirku potrzebowałem tego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim witamy pana ćpuna :-) Btw. Poznałem kiedyś kolesia co walił wiadro codziennie od dłuższego czasu. Koleś potrafił się zawiesić przy grillu i nic do niego nie docierało co się do niego mówi. Nie polecam.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: warto robić przerwy długie. Nawet stonerzy zalecają co jakiś czas tzw. detoks. Jak już minie np miesiąc to zobaczysz czy ci się podoba taki stan i może zostaniesz z tym. Ja wyznaje taką filozofię, że w tym czasie nie robić zamieszania i afery. To znaczy w cichości, że nie chodzisz i co drugiej osobie nie opowiadasz jaki to byłeś spętany i uzależniony. Nie piszesz w necie na każdej możliwej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
zawzięty-szermierz-18:

Co ciekawe wcale mnie wtedy nie ciągnie, palę rok i potem tydzień bez problemu żadnego. Ale masz nowe środowisko, jest fajnie, masz co robić i nie masz potrzeby bo masz zajęcie i się cieszysz bez tego

@mirko_anonim: wytrzymać tydzień z nastawieniem, ze potem będziesz znowu jaral jest
  • Odpowiedz