Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z wścibskimi pytaniami o związek?
Jak odpowiadać na pytania wstrętnych ciotek i innych ciekawych ludziXDD o dziewczyne :) Mam 21 lat i co jestem na jakiejś imprezie rodzinnej pytają :Masz dziewczyne? Szukasz? Nie żenisz się bo juz w twoim wieku mają rodziny itd :) Jak ich k---a pocisnąć żeby w pięty poszło?? Ale konkretnie #singiel

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Polecam odpowiedź typu "wolę chłopców". ;>

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jak nie wiesz co odpowiedzieć jakiejś starej babie, to jeszcze długo będziesz słyszał te pytanie. To że przejmujesz się pytaniami jakiejś prukwy, świadczy o niskim poczuciu własnej wartości. Pracuj nad sobą chłopie. Idź na siłkę, czy jakiś sport zacznij uprawiać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mowisz ze masz, ze spotylasz sie z 35 letnia kolezanka.
Ciotkom styki popali, a jednoczesnie d--a pęknie z zalu, ze one nienmajantakiego ogiera ruchacza.

A jakbys powiedzial, se poznaliscie sie w szkole, to jeszcze wujaszkom zaimponisz ze wlasna nauczycielke posuwasz.

Win win ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: moja ciotka (chrzestna) odkąd się dowiedziała, że mam dziewczynę to przy każdej okazji jak gada z moimi rodzicami to pyta czy ona też będzie na tej imprezie, raz zrobiła randomowa imprezę w listopadzie pod pretekstem, że klientka dała jej kaczkę xDDD
Mogę się założyć, że teraz na Wielkanoc będzie to samo i będzie zdziwiona, że nie jedzie tych 300km, żeby po 2h znowu wrócić 300kk bo na następny dzień
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Mów, że jesteś bezpłodny i nie chcesz wchodzić w związek, żeby nie ograniczać możliwości życiowych partnerki. Wywołanie poczucia winy u pytajacego skutecznie niweluje potrzebę ciągłego w----------a się w cudze życie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak nie masz kija w tyłku to powiedz, że masz chłopaka. Alternatywnie - byłem z taką Julką i.. tu podaj jakieś dziwne fetysze i powiedz, że nie wyobrażasz sobie, żeby przyszła żona tego nie lubiła, a na koniec dodaj „widzi ciocia jak to teraz ciężko o normalną kobietę”.

Inna metoda to już ostry wjazd osobisty typu Ty wyszłaś za mąż młodo i nic poza tym nie osiągnęłaś, a ja
  • Odpowiedz