Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z samotnością?
Niebieski 25lvl here.
Macie jakieś substytuty bliskości innego człowieka? Czym wypełniacie sobie samotne wieczory kiedy jest ciężko?
Ja lubię czasem się oszukiwać że jestem kochany i chciany i snuje scenariusze w głowie.
Czasem też do snu włączam sobie coś z r/gonewildaudio, fajna sprawa, ale sporo trzeba odfiltrować jak się nie ma fetyszów incest albo ulegania ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Polecacie coś jeszcze? Myślałem o smutach, ale to już jest chyba zdecydowanie za bardzo targetowane dla różowych wg mnie - scenariusze wydają się być nienaturalne, wręcz fantastyczne.

#przegryw #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jedyne wyjście to nauczyć się żyć sam ze sobą a ludzi traktować jak dodatek. Łatwo nie jest, ale wykonalne. Tylko człowiek dziczeje, taka cena odzwyczajania się od ludzi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
terminowy-opowiadacz-65: wyjdz do ludzi człowieku bo zwariujesz. Bez szukania relacji, jak duze miasto to łatwo, są grupy zainteresowan, wspolne planszowki, jak nawet nic cie nie interesuje to idz mow ze nie interesuje cie to ale chcesz sie wkrecic ;d w małym mieście pewnie gorzej ale tez cos sie znajdzie. A tak to mam znajomego ktory kilka lat nie mogl znalezc partnerki i byl pasywny to finalnie odpalal ktorys z portali randkowych
  • Odpowiedz