Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
_Alessandro_ +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam. Rozglądam się za kolejnym samochodem. Najchętniej to nowy, bo nowe auta teraz troszkę potaniały a ceny używanych kilkuletnich (2 - 5 lat) są mocno wystrzelone xD. Wgryzając się w temat zobaczyłem, że np. VW ma zniżkę dla seniorów 20tyś na T-Roc-a. Jako że mi do seniora, czyli 65+ lat, jeszcze daleko, to zastanawiam się czy mógłbym taki samochód sobie kupić "na rodziców" którzy są seniorami? Czyli kupują rodzice a przelew ja robię ze swojego konta. Przeszłoby coś takiego?
#motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
wszystko zależy jak to chłop rozgryzie i jak rodzice mają sprawę rozwiązaną z emeryturami. Jeśli rodzice nie mają emerytury na konto, to w teorii mogliby założyć konto i wpłacić gotówkę od OPa "z oszczędności z emerytur" + darowizna od syna bez podatku