✨️ Spotkanie z doradcą bankowym - co warto wiedzieć?Ⓘ Mieliście kiedyś spotkanie z doradcą #pko przy koncie aurum? Właśnie dzwoniła do mnie przemiła pani która chce się umówić na kawę ( ͡°͜ʖ͡°), która jak rozumiem jest podpięta pod moje konto i jest moim doradcą. Chce się umówić, przywitać i pogadać, podobno spotkania są co 3 miesiące… o co w tym chodzi i czego oni ode mnie chcą? Będą wciskać produkty #tfi czy może na czymś innym to polega? Jak przebiega spotkanie i o co pytają? Możecie opowiedzieć? Chce sie wstępnie przygotować na „odbijanie piłeczki” ( ͡°͜ʖ͡°)
efektywny-zwycięzca-28: Będzie ci próbowała wcisnąć kartę kredytową, ubezpieczenie albo jakiś produkt inwestycyjny. Konto Aurum to to prostu pospolite konto premium jakie masz w każdym banku, choć ze względu na skalę PKO BP to konto jest dosyć słabe w porównaniu np. do Santander Select.
Mieliście kiedyś spotkanie z doradcą #pko przy koncie aurum? Właśnie dzwoniła do mnie przemiła pani która chce się umówić na kawę ( ͡° ͜ʖ ͡°), która jak rozumiem jest podpięta pod moje konto i jest moim doradcą. Chce się umówić, przywitać i pogadać, podobno spotkania są co 3 miesiące… o co w tym chodzi i czego oni ode mnie chcą? Będą wciskać produkty #tfi czy może na czymś innym to polega? Jak przebiega spotkanie i o co pytają? Możecie opowiedzieć? Chce sie wstępnie przygotować na „odbijanie piłeczki” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bank #banki #pkobp #doradcabankowy #inwestycje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny