Aktywne Wpisy

Tamerlan +748
Tego się k*rwa nie da skomentować inaczej niż XDDDDDDDDDDDDDDD #peretti #heheszki #humorobrazkowy #patologiazmiasta
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierz
Dorciqch +92
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz

Genów to jednak nie da się oszukać.. ja mam jakieś geny prymitywnego chłopa albo ruska. Jakiekolwiek ambitne cele bym sobie nie wyznaczył, zrobił plan, projekt, zapisał się na coś to zawsze mi mija zapał po kilku dniach i wracam do starych nawyków - spanie do późna, chlanie, nałogowe scrollowanie i ogłupianie samego siebie tanimi używkami i internetem. No nie da się.. tyle razy próbowałem, tyle razy miałem postanowienia na nowy rok. Zawsze w pewnym momencie włącza mi się tryb awaryjny i organizm broni się całym sobą przed jakimkolwiek wysiłkiem. Byle do komputera, byle się napić i byleby szumiało w głowie.
#prokrastynacja #adhd #depresja #psychiatra #psychiatria #zdrowie #autyzm #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 1000013496
Pobierz