Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z finansowymi zawirowaniami w związku?
Jest cxujowo i będzie pewnie cxujowiej. Bywa. Niekiedy trzeba zejść na dno żeby się od niego odbić. A jak sobie radzicie ze swoimi księżniczkami którym pozakładaliście IKE, IKZE i inne skarbonki albo sami, swoimi rachunkami świecąc im wcześniej zielenią robiliście im podjarkę mówiąc, że będzie Klondike na akcjach i w ogóle sielanka? Dopuszczacie je do wykresów w takie dni, tygodnie, miesiące itp. siedząc wspólnie otuleni kocem z angory, pijąc matchę i snując plany na przyszłość? Z ciekawości pytam, bo baby są cliwniejsze na kasę i minusy czy straty źle wpływają na ich gospodarkę hormonalną. Kontrolują sytuację i suszą wam łeb, że tak żyć nie będą z minusem na kwitach, bo miało rosnąć, czy pokazujecie im jakieś cxuj wie co mówiąc, że jest w pytę, a dla niepoznaki każecie im konfigurować układ mebli w kurniku który będziecie wspólnie stawiać w przyszłości? Ja wiem, że tu co drugi d0)3&any hajsem i dwusetkami odpala cygara od kominka pokrytego piaskowcem z okolic Neapolu i jakiekolwiek spadki w mniejszym lub większym stopniu drą go w siurku i ma yolo na sytuację, ale baba to baba. Ciężej jej znosić czerwień. Ps. Uprzedzając pytanie dlaczego z anonima: Z anonima, bo nie mam konta.

#gielda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moja była była o tyle ok z moimi świrami na giełdzie że jedyny warunek jaki mi stawiała to żebym w rzeczach na które wspólnie sie składamy (rachunki, zakupy, wakacje) nie wyskakiwał z tekstem że nie mam kasy xd a z resztą oszczędności rób co chcesz.

Teraz gdy jestem singlem mogę komfortowo wakacjować w domu w dziurawych gaciach i jeść suchy chleb pod koniec miesiąca
  • Odpowiedz