Aktywne Wpisy

MateMizu +513
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz
Arivederczi +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ustawiłem kierownicę jak powinno być bo okazało się, że jest w trzy światy ustawione wszystko i teraz wyszło że najwygodniej jeździ mi się dolnym chwytem xd
Ale żeby jakkolwiek zmienić ustawienie manetek trzeba było ściągać owijki które są dwie. To że trzeba ściągać żeby ustawić to niefajne akurat.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki