Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

azmel +3
Proszę, pomóżcie mi. Mogę odwdzięczyć się jedynie plusem. Potrzebuję od każdego z was jednego tytułu książki, którą waszym zdaniem należy przeczytać w życiu, książki która wniosła coś do życia lub przy której fajnie spędziliście czas. Jeśli dacie więcej niż jeden tytuł, to wspaniale. Tak po prostu, szukam inspiracji, pomocy. Damy radę?
#ksiazki #czytajzwykopem #literatura
#ksiazki #czytajzwykopem #literatura

Jak myslicie, warto w beton inwestowac w waw? Niedlugo splacam swoje mieszkanie i zastanawiam sie czy nie isc od razu w kolejne, na gieldzie gram niewielkimi kwotami, lacznie mam 20k wlozone, nie dla mnie to, bardziej jako portfel na ciezkie czasy i zeby nie zjadla tego inflacja. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia zeby sie pchac w beton/ziemie, bo w tym chlewie obsranym gownem nic innego sie nie oplaca. Zarobki moje 15k netto zony 10k netto. Poki co bez dzieci. Jakie sa wasze przemyslenia? #zarobki #inwestowanie #mieszkania #betonowezloto
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: jakie znaki? Sprzedaz siadla kompletnie, szykuje sie kompletna katastrofa demograficzna, "zwolni sie" wiele mieszkan po aktualnych seniorach
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta