Aktywne Wpisy

LM317K +66
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

xiv7 +148

Jazda przy trochę chłodku ale piękne okolice, pobliskie jezioro, lasy, po drodze zwiedzanie kościoła. Jak było zimno chowałam się na przystanku żeby się ogrzać, przy okazji był spacer ale nie tego tag dotyczy :) samopoczucie świetne, katar jest, jest git! <3 rejestru ze Strava nie mam bo mi telefon padł po drodze do domu i się nic nie zapisało niestety, poprawię się :(
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: 2026-marzec-przejażdżka (3)
Pobierz