Aktywne Wpisy

CzekoDonut +215
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Arbuzlele +28
źródło: 1000003751
Pobierz

#banki#scam#pakobp#krd
P------a sytuacja.
Do kumpla przyszło pismo z krd z ofertą czy chcemy mieć wgląd itd itd. Pismo przyszło jako list fizyczny. Był tam kod. Kolega wszedł na stronę krd i wpisał ten kod. Oddzwoniła kobieta z krd i dalej przedstawiała te swoje oferty. Dosłownie w tym samym momencie przychodzi SMS z PKO BP o treści coś na zasadzie rozmawiasz z oszustem, rozłącz się itd itd. W tym samym momencie następuje blokada karty. Zadzwoniliśmy do PKO bp w celu ustalenia co dokładnie się stało. W jaki sposób próbowano dostać się na konto itd. No i najważniejsze skąd bank wiedział o tej rozmowie telefonicznej ? To mnie najbardziej ciekawi.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt