efektywny-anonim-13: Jak zatrudniałeś się w nowej firmie/firmach, to nie weryfikowali, czy masz studia? Nie wiem, w jakiej branży pracujesz, ale nie musiałeś przechodzić vettingu?
mi ostatnio robili screening wyksztalcenia i kazdej firmy w ktorej pracowalem i kazdej kontraktowni.
To ile pracujesz w tej firmie? Bo jak jesteś samodzielnym pracownikiem i wykonujesz swoje obowiązki należycie to pracodawca powinien mieć w dupie to czy ty masz czy nie masz jakiegoś wykształcenia lub doświadczenia (chyba że wymagane są uprawiania).
@Mezomorfix: hmm? Jak zmieniałem prace. I za każdym razem jak zmieniam to robią screening. Jakkolwiek ten ostatni to mnie strasznie maglowali. Czułem sie jakbym do jakiegoś abw startował czy innego cbzc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Zatem do czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ile pracujesz w tej firmie? Bo jak jesteś samodzielnym pracownikiem i wykonujesz swoje obowiązki należycie to pracodawca powinien mieć w dupie to czy ty masz czy nie masz jakiegoś wykształcenia lub doświadczenia (chyba że wymagane są uprawiania).
@Mezomorfix: hmm?
Jak zmieniałem prace. I za każdym razem jak zmieniam to robią screening.
Jakkolwiek ten ostatni to mnie strasznie maglowali. Czułem sie jakbym do jakiegoś abw startował czy innego cbzc