Aktywne Wpisy

thorgoth +80
Dwóch chłopców w wieku 9 i 10 lat z Grodziska Wielkopolskiego porysowało kamykami i scyzorykiem około 40 samochodów zaparkowanych przed lokalem, gdzie odbywały się przyjęcia komunijne. Skala zniszczeń była na tyle duża, że na miejsce wezwano techników kryminalistyki.
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mam na koncie demo w #xtb shorta na cfd przy średniej cenie transakcji 91,99 (wolumen -0,2; data transakcji 13.02.2026 oraz 17.02.2026). Cena obecna to 104,40. Czemu mam zysk, skoro kurs wzrósł? Źle kupiłem shorta? #gielda
Zrzut ekranu 1
Zrzut ekranu 1
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: IMG-2951
Pobierz@hopsahopsaturlajdropsa: Konta demo xD
PS. Polecam darmowe szkolenia xtb, tam można się dowiedzieć czym są cfd I punkty swapowe I dlaczego cfd w dłuższym terminie to prawie
Jak to zwykle bywa, innych oceniamy własną miarą (czyżbyś miał jakieś problemy z pewnością siebie?). W każdym bądź razie, skoro Ci się nie udało wymyślić innych powodów (albo uważasz siebie za nieomylnego i wszystko-wiedzącego) to je podam: ktoś tutaj może nie mieć po prostu konta a anonimowe mirko wyznania pozwalają dodawać
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord