Aktywne Wpisy

MistrzKowalski +589
Przejeżdżała śmieciarka ale nie zabrali, żądali poświadczenia że nie jestem zabytkiem chronionym prawem 😁😁🤣🤣
źródło: 1000002015
Pobierz
Common_Rail_1337 +243
#wykop #jedzenie #takaprawda
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
Nie kupujemy sodastream, kupujemy Dafi. Nie wspieramy rzydostwa, wybieramy nasze Polskie.
źródło: 688486432_1549845620480232_6566094192302546079_n
Pobierz

Świąteczny foch doświadczony dopiero dzisiaj. Od rana obrażona/ zła nie wiadomo o co. Mieliśmy jechać do jej rodziców, to oświadczyła że woli zostać w domu.
Wziąłem młodego i pojechaliśmy we 2, teraz jemy rosół u teściów.
Zawsze jak o--------a staram się załagodzić sytuację i odpuścić, dzisiaj powiedziałem dość.
P------ę te gierki i zaczynam robić swoje.
Za tydzień jedziemy z młodym do jego kuzyna na weekend. Chłopaki się pobawią. Starej nie bierzemy.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@smallboobslover: każda w jakimś stopniu zachowuje się jak dziecko :) taka ich natura i trzeba z tym żyć. Dlatego też trzeba je czasem w ten sposób traktować
widać bardzo poważne problemy w związku, baba testuje czy ma słabego mężczyznę w domu i najwyraźniej już niejednokrotnie swoje wojenki wygrywała
takie rozwiazanie może być dobre, ale uwaga! może być dobre na krotka metę albo w ogóle, bo nastąpi eskalacja żeby przetestować jak zareagujesz na mocniejsze uderzenie. trzeba mieć się na baczności
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@betonowa_klata: i dlatego sama sobie dopowiedziałaś xD
takie przedstawienie sytuacji jest typowe dla kogoś kto musi żyć z mentalnym dzieckiem w ciele dorosłego i nie potrafi czytać mu w myślach.