Aktywne Wpisy

Sleepypl +114
źródło: IMG_2342324_22072026
Pobierz
BananowyKrol +140
Pamiętacie tego MLM-owego ananaska? XD
To dziś mi wyskoczył na fb, w opisie swojego profilu ma "50mln+"
A wyskoczył mi bo kupił rozklekotaną teslę z 250 tys. przebiegu i szuka taniego serwisu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
CI ludzie to chodzące memy.
To dziś mi wyskoczył na fb, w opisie swojego profilu ma "50mln+"
A wyskoczył mi bo kupił rozklekotaną teslę z 250 tys. przebiegu i szuka taniego serwisu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
CI ludzie to chodzące memy.
źródło: obraz_2026-07-22_121436131
Pobierz

Małpa nie puści się jednej gałęzi, dopóki nie złapie się drugiej. To po pierwsze. Po drugie to tak samo jak każdy chłop leci na super laskę, 90/60/90, ale nie każdy ma dostęp, więc
Chadów nie starcza, ale do stałych związków. To nie jest tak, że na jedną przeciętną kobietę przypada jeden chad i żyją długo i szczęśliwie xD Wiele chadów po prostu dzisiaj ma swój własny harem. Większość kobiet nie ma chada na stałe, tylko na chwilę. A posiadanie przy okazji mniej atrakcyjnego bankomata, czy orbiterów z którymi mogą nawet nie być w związku tego nie wyklucza.
PS Jakby faceci maskowali tak wady jak kobiety to wtedy płeć piękna to byliby mężczyźni właśnie LOL
źródło: image
Pobierz@mindy-moo: dla kazdej chada nie starczy, dlatego staja sie starymi pannami.
@Sckb: Nie ma płaczu ani zgrzytania zębów, jeśli nigdy nie byłam atrakcyjna dla chadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: images
Pobierz@noonchodzewsciekly: Wiadomo, typy, które nienawidzą kobiet i nawet nie trzymały żadnej za rękę, wiedzą więcej xD A pociągami zajmuję się cały czas, zapraszam: https://www.instagram.com/cugi.katarzyny/
Przecież sam mi
źródło: image_picker_F2576DC2-787F-4EC1-A744-16E26FB907E2-4287-00000089876BD146
Pobierz