Wpis z mikrobloga

✨️ Czy przegrywy są bezczelni w swoim podejściu do życia?
Czy przegrywy nie są bezczelni w swoim podejściu do życia? Nie będą się wysilać bo "chad by nie musiał". Co tam, że 80% to przeciętniacy, normiki którzy nie mają problemu z tym żeby się starać dla kobiet, coś tam kupować, podrywać, itp. Taki przegryw chciałby mieć wszystko podane na tacy a jakiekolwiek działanie to ujma na honorze bo jakiś 1% by tego nie musiał robić. Czaicie to? Przecież jak jesteś przegrywem to tymbardziej musisz zapieprzać i pracować na lepsze życie ale taki delikwent chce mieć wszystko za darmo.

#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegrywpo30tce

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ja tam ogólnie jestem za tym, żeby się starać np. dla fajnego związku i baby co sama się stara, faktycznie Cię chce i ten związek ma jakąś przyszłość. Problem leży w tym, że znalezienie takiej baby jak nie jesteś chadem jest mało prawdopodobne. U mnie na wsi kobiet nie ma, jak są to samotne madki, także nie wiem nawet dla kogo miałbym się starać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Statystycznie masz szansę mniej niż 1% na sukces to co anonim to robisz, nie aby się stać później anegdotą do cherry-pickingu, aby obalać ten zły blackpill ukazujący - że jest większa szansa, że trafisz w totka niż że wygrasz w życie jako przegryw XD

Poza tym to pięknie się zaorałeś tym, że zakładasz, że jak przegrywowi się nie udało to nie próbował w ogóle, ani nic - w ramach
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: To jest dosyć śmieszne ale to mechanizm dokładnie identyczny jak w realu z taką różnicą, że w Internecie nikt nie wie kto jest za jakim nikiem więc z automatu powinno być większe rozluźnienie - otóż nie - nasze mózgi tego nie rozróżniają i stosują te same mechanizmy jak do świata rzeczywistego ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

PS Dawniej wykluczenie z grupy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to sie nazywa godność. Wiem, że kapitalistyczne społeczeństwo które by sie utrzymać musi dosłownie wykastrować cie z godności cie o tym nie uczy ale nie każdy ma tak sprany łeb jak neurotypowe michałki 5/10 by z---------ć nieproporcjonalnie za coś co 30 lat temu było pewne dla 90% populacji. Nie bądź frajer
  • Odpowiedz