Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +454
Chłop jest geniuszem. Sztywny git zatrzymany. Ten nawołujący kryminalną Polskę. Nie zgadniecie, co miał w domu XDD
“29 latek został zatrzymany, przez policjantów, którzy na miejscu jego zamieszkania zabezpieczyli środki odurzające i został zatrzymany na 2 miesiące”
#polska #patologiazmiasta #policja #wiadomosci
“29 latek został zatrzymany, przez policjantów, którzy na miejscu jego zamieszkania zabezpieczyli środki odurzające i został zatrzymany na 2 miesiące”
#polska #patologiazmiasta #policja #wiadomosci
źródło: IMG_1534
Pobierz
odidouo1 +30
Afera w rodzinie, bo nie chcę ochrzcić dziecka #zalesie #rodzicielstwo
Dziadek spać nie może i każdego dnia przeżywa, że dziecko będzie wyzywane od pogan
Dziadek spać nie może i każdego dnia przeżywa, że dziecko będzie wyzywane od pogan

![Niemcy: Syryjczycy jedenaście razy częściej stosują p-----c niż Niemcy [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/03c24c799bd87b4bda88362679cdda46063c4876c250708aed197e2102386c9d,q80.jpg)

Jak to jest że mam 30+ a czuje się jak zagubiony nastolatek wewnątrz? Zawsze jakieś śluby, prowadzenie firmy, dzieci to były sprawy dla dorosłych a nie dla mnie i nadal czuje to samo nie wiem czemu xd. Z rówieśników to każdy jakieś poważne związki, większość po ślubie, co drugi ma dzieci a ja sobie nie wyobrażam siebie w takiej sytuacji. Tak jakby mój mózg nie był gotowy na takie rzeczy bo jeszcze nie dojrzał. Nikt kogo znam np. ze szkoły nie ma takiej sytuacji bo każdy, nawet najbardziej dziecinne typy albo sebki rozrabiaki z biegiem lat dojrzali i kompletnie zmienili swój charakter i teraz każdy przykładny ojciec. Ja nawet jakbym chciał to nie umiałbym się odnaleźć w takiej roli i nadal jestem 15 latkiem od którego teraz się oczekuje poważnych rzeczy.
#przegrywpo30tce #psychologia #blackpill #przegryw #niebieskiepaski #samotnosc #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jest różnica między poczuciem, że jest się jeszcze młodym, a byciu infantylnym.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ale Ty właśnie pokazałeś, że zamiast cieszyć się młodością, stałeś się dziadem - bo Twoje życie nie zmieni się na przełomie najbliższych kilkunastu lat, będziesz tylko bardziej dziadział. To nie