Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni zostają w związkach mimo utraty atrakcyjności partnerki?
Czemu chłopy tkwią w zwiazkach pomimo że ich partnerce mocno spadła atrakcyjność z wiekiem? Nigdy nie byłem w #zwiazki więc szukam wyjaśnienia, zwłaszcza że często czytam na wykopie że kobiety bez problemu wymienią partnera na nowego jak znajdzie się atrakcyjniejszy. Sporo rówieśniczek które znałem to na prawde były niezłe za młodu i nie dziwie się że weszły w związki mając te 18-21 lat. Potem wystarczy sprawdzić social media że ich atrakcyjność mocno w dół a mimo to nadal ten sam chłop. Ewentualnie kojarzę pary, gdzie dziewczyna kiepsko wygląda ale kiedyś na zdjęciach bdb. Zresztą w młodości każda ma swój prime bo nic nie musi robić a i tak jest szczupła, gładka i ładna buzia. Chłopy są tak wierni czy cope'ują? Bo na pewno muszą dostrzegać że to już nie to co kiedyś i ta iskra zgasła i teraz spędzać reszte życia z kobietą która się nie podoba?

#niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 30
@mirko_anonim: W wypadku poważnych ludzi chodzi najczęściej o stworzenie rodziny, wychowanie dzieci i wspólne budowanie swojego życia. Uroda przemija ale cele pozostają wspólne. Poza tym jest też coś takiego jak miłość i przywiązanie. Ludzie żyją z sobą bo są swoimi najlepszymi przyjaciółmi którzy dużo sobie zawdzięczają.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim lol wyjdź do ludzi i zobacz jak wygląda przeciętny chłop ok 30/40 lat. Też im spadła atrakcyjność. Sprawa jest prosta - oni i one o tym wiedzą, że ich czas miną i wolą żyć w stabilizacj, niż szukać pięknej modelki, która już dawno im odjechała. Owszem są ludzie krorzy mimo 40 na karku, pomarszczonego ryja i bebzina nadal w klubach podbijają do top20latek ale ja bym się tak nie ośmieszał.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: popatrz na przykładzie twojego starego: matka już nie wygląda jak wtedy kiedy miała 18-21 lat. Ale twój ojciec też się zmienił;
myślisz że ustawiają się do niego 20 latki w kolejce?
  • Odpowiedz
Czemu chłopy tkwią w zwiazkach pomimo że ich partnerce mocno spadła atrakcyjność z wiekiem?

@mirko_anonim: bo mimo że kobietom spadła, to nadal mają o wiele większą wartość na rynku niż analogiczny facet. obecnie tylko mała garstwa facetów może wybierać, cała reszta sobie copuje że też tak mogą, a w rzeczywistości są o jedno zerwanie od starokawalerstwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Henson_: Nawet jeśli przejdzie miłość (w rozumieniu działania chirmonow itp.) to pozostaje przyjaźń, przywiązanie i odpowiedzialność. Dla wielu tu są to słowa obce.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Bo życie to nie zawody kto jest najładniejszy i kto ma najładniejszą dziewczynę xD
Wy dlatego nigdy nie będziecie nikogo mieć, bo macie jakieś uszkodzone mózgi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moja o siebie bardzo dba. Razem już 15 lat. Nadal wygląda świetnie, a że więcej lat - tak, ale masz pojęcie jak ona się w 15 lat nauczyła zakręcić mi śmigłem? Jak kobita wie jak się tobą zająć to przebija wszystkie pasywne assety.
  • Odpowiedz
Bo relacja to nie jest subskrypcja na wygląd. Po kilku latach z kimś budujesz historię, nawyki, bezpieczeństwo, wspólnych znajomych, może dzieci. To nie jest "cope", to jest przywiązanie, które działa inaczej niż atrakcja fizyczna na początku. Poza tym wygląd obu stron spada z wiekiem. Ten "wierny chłop" też nie wygląda jak w dniu poznania. I jeszcze jedno: patrzysz na to z zewnątrz przez social media. Nie wiesz, co jest między nimi. Może
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: po waszej wywalonej w kosmos hipergamii nie widać, by nie liczył się jedynie wygląd, dalej bajcuj i syp jak z rękawa bajeczkami o wartościach w mężczyźnie, gdy tymczasem w robocie (urząd państwowy) przed momentem nasłuchałem się, jaki to organ dla kobiety w mężczyźnie jest najważniejszy xDdd I kto tu jest bardziej prymitywny i myśli najniższymi popędami, całkowita degeneracja i upadek obyczajów, mówicie że to my chłopy jesteśmy gorzej niż
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: nie łap mnie za słówka, niejednokrotnie udowodniłas kim naprawdę jesteś jako kobieta, jako płeć również używacie wobec nas formy wy, komentarzy jest multum, sądzisz że będę przekopywał cały ten wieśniacki portal w poszukiwaniu czegokolwiek, co potwierdzi twój punkt widzenia... Zawsze się wybielacie, tylko naszym kosztem, po garbie mężczyzn, żegnam
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: jak to będzie lewacka julka to nie, nasłuchałem się już takich rad od feministek w robocie i sfeminizowanego szefa kukolda, który w życiu r u c h a ł wszystko, co się rusza i szmacił kobiety, ale tacy wam pasują, spływaj, tylko na takie rady was stać, nie macie żadnej rady, bo nie wiecie co to prawdziwe życie, a urzędy trzeba odfeminizować, zrobię wszystko w tym kierunku, jak rudy
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: znalazłaś już widzę sojuszniczkę w osobie autystki z pociągiem do nie istniejących mężczyzn, brawo, gratulacje, pasujecie do siebie w poziomie odklejenia i wyparcia, już jedna co obzywała mi nieżyjącą matkę darknighttt coś tam ma układy w moderacji i prawie mnie zbanowali, wszystkie możecie drzeć suta i się za nie trzymać, nawet tu macie fory na portalu, gdzie więcej chłopa
  • Odpowiedz